Η Εταιρία μας, NORTH OIL, αν και νεοιδρυθείσα, μπορεί να περηφανεύεται ότι μεταφέρει την μακρόχρονη εμπειρία των περισσοτέρων ατόμων που την στελεχώνουν.
Και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτός είναι και ο σημαντικότερος παράγων επιτυχίας σε όλες τις δραστηριότητες που προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό (πετρέλαιο θέρμανσης, απολυμάνσεις, αποφράξεις).

Και μαζί με αυτή την διάσταση κάτι σημαντικό που έρχεται να προσφέρει η νέα αυτή εταιρία, ανάμεσα σε μία πλειάδα παρόμοιων επιχειρήσεων, είναι η διαφορετική αντιμετώπιση του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, στην επίλυση του ιδιαίτερου προβλήματος που τον απασχολεί. Η ζεστή και φιλική αντιμετώπιση όλων ανεξαιρέτως των ατόμων που επιζητούν την συμβουλή μας, ή την αντιμετώπιση του προβλήματος τους, δίδει το στίγμα αυτής της προσπάθειας μας.

Η Εταιρία μας έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό, τόσο στην προσφορά προιόντων και υπηρεσιών, αλλά και στον τρόπο αντιμετώπισης όχι μόνων των καθημερινών προβλημάτων του κάθε καταναλωτή, αλλά και στον τρόπο προσέγγισης του κάθε υποψήφιου πελάτη μας.
Η εμπειρία μας και η προσπάθεια μας για αυτή την διαφορετική προσέγγιση, μας δίνει το θάρρος να αναζητήσουμε την δική σας υποστήριξη.

Απευθυνόμαστε στο αγοραστικό κοινό διαθέτοντας:

1. Τις καλύτερες τιμές της αγοράς

2. Υπεύθυνη στάση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, με την χρήση των ειδικών

3. Οικολογική συνείδηση

4. Πλήρη διαφάνεια στις συναλλαγές μας

5. Ανθρώπινη προσέγγιση του καταναλωτή

6. Διάρκεια στην προτεινόμενη λύση

7. Άμεση παρουσία δίπλα στον πελάτη και μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Καλωσορίζουμε τους μελλοντικούς πελάτες μας, γνωρίζοντας τόσο τις σημερινές δυσκολίες τους, όσο και την πραγματικά περίπλοκη κατάσταση της αγοράς στους τομείς που αντιπροσωπεύουμε και δίδουμε υπόσχεση πλήρους και θετικής ανταπόκρισης στα αιτήματα τους.