Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί τους Χάρτες Google και ο χάρτης θα φορτωθεί από το Google-Server και ορισμένα από τα δεδομένα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από την Google. : //policies.google.com/privacy 'target =' _ blank '> εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.
Στην είσοδο του αμπελώνα βρίσκεται το οινοποιείο. Ολοκληρώθηκε το 2004 και καλύπτει, χωρισμένο σε τρία επίπεδα, επιφάνεια 400 m 2 τετραγωνικά μέτρα.
Το μεγαλύτερο μέρος το καταλαμβάνει η αίθουσα των δεξαμενών. Μια πληθώρα δεξαμενών, διαφορετικών μεγεθών, όλων των ψυχόμενων καθώς και μερικές βοηθητικές παρέχουν τη δυνατότητα να είναι τα κρασιά, πάντα τακτοποιημένα, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, αλλά και χωριστά, ανάλογα με την ποικιλία και το αμπελοτεμάχιο.
Στην είσοδο του αμπελώνα βρίσκεται το οινοποιείο. Ολοκληρώθηκε το 2004 και καλύπτει, χωρισμένο σε τρία επίπεδα, επιφάνεια 400 m 2 τετραγωνικά μέτρα.
Το μεγαλύτερο μέρος το καταλαμβάνει η αίθουσα των δεξαμενών. Μια πληθώρα δεξαμενών, διαφορετικών μεγεθών, όλων των ψυχόμενων καθώς και μερικές βοηθητικές παρέχουν τη δυνατότητα να είναι τα κρασιά, πάντα τακτοποιημένα, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, αλλά και χωριστά, ανάλογα με την ποικιλία και το αμπελοτεμάχιο.
Πάνω από το υπόγειο κελάρι, βρίσκεται ο χώρος υποδοχής επισκεπτών.
Γύρω από τη μπάρα και τα τραπέζια που βρίσκονται εδώ, μαζεύονται εκατοντάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, αφού τόσο το καλαίσθητο οινοποιείο, όσο και τα φημισμένα του κρασιά, αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης.
Ιδιαίτερα σημαντικός χώρος είναι και το κελάρι ωρίμανσης με τα βαρέλια, στο υπόγειο. Εδώ χτυπά η καρδιά του οινοποιείου, αφού το Syrah και το λιαστό, δύο από τα πιο εμβληματικά κρασιά του οινοποιού ωριμάζουν σε αυτόν τον χώρο για περισσότερο από δώδεκα μήνες.
Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ ΚΩΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
banner4