Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΙΝΩΣ SIK ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αξιώσεις

3485
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/-1402657265.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (+)

ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΔΟΣ ΡΩ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ 716 01, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner2
Κατηγορίες:
ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ιδρύθηκε το 1969 από τον Ευστράτιο Κυριακάκη, πατέρα του Ιωάννη Κυριακάκη που σήμερα βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρίας από το 1992. Η εταιρία μετρά πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας και επιτυχίας στο χώρο της κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων, γεωργικού εξοπλισμού και ελαιοραβδιστικών με πιστοποιητικά CE.

Η πορεία  μας στον Ελλαδικό χώρο και στο εξωτερικό είναι ανοδική και επιτυχής με συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις σε όλα τα είδη που  κατασκευάζει με αποτέλεσμα στο χώρο των κατασκευαστών γεωργικών μηχανημάτων και εξοπλισμού να είναι από τις μεγαλύτερες και σοβαρότερες στον Ελλαδικό χώρο.

Έχοντας στην διάθεση της τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό κατασκευής των προϊόντων που παράγει, το όνομα της SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ είναι άμεσα συνδεδεμένο με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων.

Διαθέτουμε ένα εξειδικευμένο δίκτυο αντιπροσώπων  της επιχείρησης μας σε όλη την Ελλάδα  και στο Εξωτερικό που παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στον καταναλωτή.

Χαρακτηριστικά νέα προϊόντα είναι η νέα ηλεκτρική βέργα MSR CARBON με ραβδιά στο κεφάλι της από ανθρακόνημα και τρία είδη θρυμματιστών κλαδιού κατάλληλα να καλύψουν τις ανάγκες του επαγγελματία αλλά και του ερασιτέχνη αγρότη.

Η SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ κατασκευάζει εννέα διαφορετικούς τύπους Σκαπτικών με δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες, ηλεκτρικές βέργες ελαιοραβδισμού, περιστροφικές, παλινδρομικές και παλμικές καθώς και ελαιοραβδιστικά εδάφους, γεννήτριες με δυναμό για την λειτουργία των ηλεκτρικών βεργών με τα απαραίτητα πιστοποιητικά CE.

Η επιχείρηση  στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στη Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου και στελεχώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που σε συνεργασία με την διοίκηση της επιχείρησης στοχεύουν στη συνέχιση της επιτυχημένης και ανοδικής πορείας της με συνεχή έρευνα και βελτίωση των προϊόντων της.

01. Όραμα

Το όραμά μας να προσφέρουμε ολοένα και πιο σύγχρονα γεωργικά μηχανήματα και εξοπλισμό στα χέρια των παραγωγών, θέτοντας γερά τις βάσεις για την ανάπτυξη του γεωργικού τομέα, έναν από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους εμπορικούς τομείς της Ελλάδας.

02. Αποστολή

Για περισσότερα από 45 χρόνια αποστολή μας είναι να προμηθεύουμε τον επαγγελματία, αλλά και τον ερασιτέχνη παραγωγό, με υψηλής ποιότητας γεωργικά μηχανήματα και εξοπλισμό που θα κάνουν τη ζωή, αλλά και την εργασία του πιο εύκολη και αποτελεσματική.

03. Αξίες

Η SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ έχει στηριχθεί στην οικογένεια για τη δημιουργία και την ανάπτυξή της, στις βάσεις και στις θεμελιώδεις αρχές του τότε και του τώρα. Σήμερα, εξακολουθούμε να πιστεύουμε σε αυτές τις αρχές, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις ενέργειές μας για αξιοπιστία και ποιότητα.

04. Ανάπτυξη

Δεν επαναπαυόμαστε. Καθημερινά ερευνούμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ακόμα πιο εξελιγμένα γεωργικά μηχανήματα και γεωργικό εξοπλισμό καλύπτοντας νέες ανάγκες, βελτιώνοντας την απόδοση και αυξάνοντας παράλληλα το ωφέλιμο έργο για μεγάλους και μικρούς παραγωγούς. Στόχος μας η προσφορά των προϊόντων μας σε ακόμα περισσότερους επαγγελματίες, αλλά και η επέκταση του δικτύου συνεργατών μας για τη λήψη ακόμα πιο διευρυμένης υποστήριξης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 
 
Τηλέφωνο 2:
2810381336

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.