Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΨΥΚΤΙΚΟΙ
  • ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΨΥΞΗ TILEMIS HORECA AND SERVICE ΜΑΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΤΗΛΕΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΨΥΞΗ TILEMIS HORECA AND SERVICE ΜΑΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΤΗΛΕΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αξιώσεις

965
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5201/-1592473989.png

5 ΔΟΜΙΝΙΚΟΥ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΛΙΑ 700 07, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΨΥΚΤΙΚΟΙ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρεία Tilemis ho.re.ca & Tilemis Service παρέχει είδη εξοπλισμού για χώρους μαζικής εστίασης και εγκαταστάσεων επαγγελματικής ψύξης καθώς και οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις για την ψύξη-θέρμανση του χώρου σας, με σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών της επιχείρησής σας και την μετά την πώληση ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη.Η Tilemis ho.re.ca & Tilemis Service δραστηριοποιείται στα Μάλια Ηρακλείου Κρήτης από το 1997, συνεργαζόμενη με επαγγελματίες και εξειδικευμένους μεταπωλητές, για την προσαρμογή κάθε παραγγελίας στις απαιτήσεις της ζητούμενης επιχείρησης.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η επιτυχής δραστηριότητα της επιχείρησής του. Γι’ αυτό είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εξατομικευμένες προσφορές για τον καθένα ξεχωριστά και μπορούμε να παρέχουμε υποστήριξη ακόμη και μετά την πώληση.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.