Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΨΥΞΗ ΨΥΚΤΟSERVICE ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΛΕΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αξιώσεις

573
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/______-1623078643.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΨΥΚΤΙΚΟΙ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

                        
Η εταιρεία μας ΨΥΚΤΟSERVICE με έδρα το Χαλκερο Καβαλάς έχει ως αντικείμενο τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ψυκτικών θαλάμων συντήρησης – κατάψυξης – βαθιάς κατάψυξης και κλιματιζόμενων χώρων βιομηχανιών τροφίμων, των οποίων τα προϊόντα και η επεξεργασία απαιτούν ιδιαίτερες θερμοκρασίες.

H εταιρεία μας ασχολείται και με τον εξοπλισμό χώρων μαζικής εστίασης.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες της σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα της ψύξης η εταιρεία μας υιοθετεί νέες τεχνικές αλλάζοντας τα δεδομένα στις ψυκτικές εφαρμογές και ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.


Σκοπός μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η κάλυψη των αναγκών τους και η συνεχείς ενημέρωσή τους πάνω στις νέες τεχνολογίες που μπορούν να κάνουν την εργασιακή καθημερινότητά τους ευκολότερη.

Η εταιρία ΨΥΚΤΟSERVICE μέσα στα λίγα μόλις χρόνια λειτουργίας της κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και να καθιερωθεί ως μία από της πιο αξιόλογες και αξιόπιστες του χώρου.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.