Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΨΥΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ RECO ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΪΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ν.-ΠΟΔΑΡΑ Δ. ΟΕ Αξιώσεις

2272
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/-1475660847.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Ν.-ΠΟΔΑΡΑ Δ. ΟΕ (+)

164 ΙΩΑΝΝΗ ΔΙΑΚΙΔΗ, ΠΑΤΡΑ 263 31, ΑΧΑΪΑ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner2
Κατηγορίες:
ΨΥΚΤΙΚΟΙ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρία RECO δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής ψύξης και κλιματισμού. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον τομέα του εξοπλισμού καταστημάτων και της διαμόρφωσης επαγγελματικών χώρων. Η πολυετής εμπειρία και η άρτια κατάρτιση του έμψυχου δυναμικού της την καθιστούν μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της, στην Πελοπόννησο και σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα.
Η άμεση εξυπηρέτηση service, η συνέπεια, τα άριστα υλικά, και η σωστή τοποθέτηση και λειτουργία των κατασκευών και εγκαταστάσεων, μας εδραίωσαν στο χώρο αυτό. Η εμπιστοσύνη των πελατών και η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση, είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη της εταιρείας μας με μεγαλύτερο δυναμικό προσωπικού. Με πλήρη γραμματειακή και τεχνική υποστήριξη, υποστήριξη σχεδιασμού - μελέτης και πωλήσεων, με κατάλληλα εξοπλισμένα και επανδρωμένα συνεργεία που λειτουργούν σε 24ωρη βάση, η εταιρεία μας καθιερώθηκε ως μία από τις κορυφαίες - ποιοτικές στον χώρο της. Δραστηριοποιείται ειδικότερα δε στον τομέα των ψυκτικών συστημάτων και εγκαταστάσεων, και στον τομέα της εμπορικής - βιομηχανικής ψύξης.
Πραγματοποιούμε, μηχανολογικές τεχνικές μελέτες, κατασκευές και εγκαταστάσεις, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και τις επιβλέψεις τους.
Κατασκευάζουμε κεντρικά ψυκτικά συγκροτήματα multi, τα οποία εκπληρούν όλα τα πρότυπα σύμφωνα με τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς κανονισμούς με ποιοτικές καθώς και λειτουργικές προδιαγραφές.

-Μηχανολογικές μελέτες ψύξης
-Αυτόνομα ή κεντρικά ψυκτικά συστήματα με μηχανικό ή ηλεκτρονικό έλεγχο
-Επαγγελματικός εξοπλισμός - ψυγεία νωπών και κατεψυγμένων τροφίμων (βιτρίνες - self service καταψύξεις) για supermarket.
-Μελέτη - εγκατάσταση - συντήρηση ψυκτικών θαλάμων παντός τύπου ευρωπαϊκών προδιαγραφών, προηγμένης τεχνολογίας, ελεχγόμενη από ηλεκτρονικό υπολογιστή.
-Εφαρμογές ψυκτικών μονάδων - multi κυκλωμάτων
-Ανακαινίσεις ψυγείων και καταστημάτων
-Εγκατάσταση και συντήρηση κλιματιστικών μονάδων σε τηλεπικοινωνιακά κέντρα και σταθμούς κινητής τηλεφωνίας
-Εφαρμογές συστημάτων ψύξης για ειδικές συνθήκες χώρου, μείωση θορύβου
-Αποσυναρμολόγηση, μεταφορά και επανεγκατάσταση ψυκτικών εγκαταστάσεων και κλιματισμού καταστημάτων
-Ηλεκτρονικός έλεγχος επί 24ώρου βάσεως καλής λειτουργίας των ψυκτικών κυκλωμάτων (θερμοκρασία, απόψυξη, απόδοση, closed control)
-Προληπτικός έλεγχος - μηνιαίες συντηρήσεις για την ελαχιστοποίηση των βλαβών και την εγγυημένη απόδοση των ψυκτικών μηχανημάτων
-Επίσης παρέχουμε service με συμβόλαιο συντήρησης σε λογικές και ανταγωνιστικές τιμές ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη για το χρονικό εύρος της κάλυψης του συμβολαίου
-Ακόμα ο πελάτης μπορεί να μας καλεί όλο το 24ωρο και να χρεώνεται κατά περίπτωση για την συντήρηση ή την αποκατάσταση της βλάβης

Οτιδήποτε από τα παραπάνω και εάν επιλέξετε, η εμπειρία και η γνώση του αντικειμένου, εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας κάτι το οποίο είναι και δικό μας όφελος, γιατί από την δική σας ικανοποίηση εξαρτάται η δική μας επιτυχία.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.