Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΛΥΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΣΙΑΓΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Αξιώσεις

886
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5733/-1599472195.png

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Φιλοδοξούμε στην οργάνωση του ορθού τρόπου σκέψης και στη μεθόδευση του τρόπου μελέτης των μαθητών μας, που θα τους βοηθήσει και στη μελλοντική επιστημονική σταδιοδρομία τους.

Βάση στην προσπάθεια μας αυτή αποτελούν:

  • Τα κλειστά ομοιογενή τμήματα 1-5 ατόμων τα οποία διασφαλίζουν:
    • την γρήγορη και αποτελεσματική κάλυψη της ύλης
    • τη δυνατότητα καλής συνεργασίας τόσο μεταξύ καθηγητή – μαθητή όσο και μεταξύ των συμμαθητών
    • τον κατάλληλο έλεγχο
    • την άνεση χρόνου για τεστ (προφορικά και γραπτά)
  • Τα ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο του φροντιστηρίου
  • Τα επαναληπτικά διαγωνίσματα ώστε να εξοικειωθούν οι μαθητές με την τεχνική της γραπτής εξέτασης και το κλίμα των εξετάσεων. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στους καθηγητές να διαπιστώσουν το επίπεδο γνώσεων του κάθε μαθητή, χωρίς όμως τα παιδιά να βομβαρδίζονται με πολλά διαγωνίσματα.
  • Το φροντιστήριο δίνει βαρύτητα στην επικοινωνία και την συνεργασία γονέων – καθηγητών. Εκτός από τις προγραμματισμένες ενημερώσεις οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν όλες τις εργάσιμες μέρες και να ενημερώνονται για την επίδοση των παιδιών τους και να συζητούν τα γενικότερα προβλήματα που απασχολούν αυτές τις ηλικίες τόσο στο χώρο της εκπαίδευσης όσο και της κοινωνίας .
  • Συνεχής ενημέρωση για θέματα που αφορούν τις σπουδές και τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού με προοπτική την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Τέλος, η συμπλήρωση του μηχανογραφικού στο χώρο του φροντιστηρίου σε ατομικό ραντεβού για κάθε μαθητή.

Σκοπός μας είναι και η ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών. Είμαστε στο πλευρό του μαθητή συνεχώς. Όλοι οι καθηγητές μας στηρίζουν τους μαθητές στην προσπάθεια τους αναφορικά με την επίδοσή τους αλλά και τα πιθανά προβλήματα που τυχόν προκύπτουν στη διάρκεια της φοίτησης.

Το φροντιστήριο ιδρύθηκε το 1998 και επανδρώθηκε με άριστα καταρτισμένους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων. «Το Πολυφροντιστήριο» συνδέθηκε με την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης με αποτέλεσμα τα υψηλά ποσοστά επτυχιών κάθε χρόνο. Μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εκπαίδευση εμείς και οι συνεργάτες μας συνεχίζουμε την προσπάθεια μας ώστε να συμβάλλουμε ενεργά στην επίτευξη των στόχων των μαθητών μας.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.