Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αξιώσεις

1279
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4560/-1578999403.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος και δημιούργησα ένα κέντρο ξένων γλωσσών τον Ιούνιο του 2012 στο Εμπορικό Κέντρο «ΑΙΘΡΙΟ», Αγ. Κωνσταντίνου 40, στο Μαρούσι Αττικής. 

Σπούδασα στο Australian College of English στο Σύδνεϋ, Αυστραλία και στο Trinity College of London στο Λονδίνο, Αγγλία. Από το 2001 συνεργάστηκα με μεγάλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς διδάσκοντας Αγγλικά στο Ηνωμένο Βασίλειο (Cambridge, City of London,Greenwich). 

Η καθημερινότητα της δουλειάς μου εκεί περιλάμβανε μεικτές τάξεις μαθητών με διαφορετικό γλωσσικό υπόβαθρο όπως επίσης και διαφορετικό ηλικιακό υπόβαθρο. Στους οργανισμούς αυτούς κατείχα και θέση επικεφαλής καθηγητή με καθήκοντα οργάνωσης, ταξινόμησης μαθητών ανάλογα με το επίπεδο αλλά και επιτήρησης και παροχής βοήθειας άλλων καθηγητών. 

Επιστρέφοντας στην Αθήνα ασχολήθηκα με ατομικά και ομαδικά μαθήματα κατ’ οίκον και παράλληλα εργάστηκα ως εξεταστής σε μεγάλο οργανισμό πιστοποίησης της Αγγλικής γλώσσας. Το 2011-2012 ολοκλήρωσα έναν επιμορφωτικό κύκλο στο γνωστικό αντικείμενο «Μαθησιακές Δυσκολίες-Δυσλεξία» στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και το 2014 έναν ακόμα κύκλο εξειδίκευσης με θέμα "Teaching English to students with Learning Difficulties" πιστοποιημένο απο τον εκπαιδευτκό οργανισμο EDEXCELτου Λονδίνου.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.