Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΠΟΣΤΕΓΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αξιώσεις

2145
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4757/-1582464198.jpg

ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ 401 00, ΛΑΡΙΣΑ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η επιχείρηση ΛΑΜΠΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  με εδρα τον Τύρναβο Λάρισας, είναι μία οικογενειακή  σύγχρονη βιοτεχνία παραγωγής μεταλλικών υδρορροών( λούκια), και τοποθέτησης ενώ παράλληλα έχουμε την δυνατότητα αντικατάστασης των παλαιών υδρορροών, αλλά και κατασκευών υποστέγων.
 
Η πολυετής εμπειρία η τεχνογνωσία, η υψηλή εξειδίκευση και η μηχανολογική υποδομή που διαθέτουμε, σας εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, τα οποία προορίζονται να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πλέον απαιτητικών πελατών, σε ιδιωτικό και επαγγελματικό χώρο.
Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε αξιόπιστες λύσεις, είμαστε πάντα δίπλα σας. Τα βασικά πλεονεκτήματα της εταιρείας μας είναι η υψηλή αντοχή των προϊόντων μας, η απόλυτη στεγανότητα, η εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση, αλλά και η άριστη αισθητική που επιτυγχάνουμε σαν αποτέλεσμα
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
 
Μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση υδρορροών (γαλβανιζέ, αλουμινίου, χρωματιστές, χάλκινες) μονοκόμματες, συνεχόμενες, σπαστές
Υδρορροές γαλβανιζέ, υδρορροές αλουμινίου, υδρορροές χαλκού με ανοιγμα 155τμ τετράγωνες υδρορροές
Καθαρισμό και επισκευή
Η Κατασκευή των υδρορροών γίνεται από γαλβανισμένη λαμαρίνα καθώς και από χαλκό, αλουμίνιο και προβαμμένη λαμαρίνα σε πολλούς χρωματισμούς.
με μεγάλη αντοχή και διάρκεια στο χρόνο. Οι υδρορροές είναι διαθέσιμες σε διάφορες αποχρώσεις και κατόπιν παραγγελίας παραδίδονται στο επιθυμητό μήκος.
Εχουν επίστρωση ειδικής εργοστασιακής βαφής με αντισκωριακή προστασία.
Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε τις υδρορροές που ταιριάζουν καλύτερα στο σπίτι σας ώστε να πετύχετε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα
Κατασκευές υποστέγων  για κτηνοτροφικές μονάδες, για αποθήκες.
Επισκευές και  κατασκευές κεραμοσκεπών  πάσης φύσεως
Κιόσκια, Πέργκολες, Χαγιάτια    

Καλέστε μας και εμείς με ένα τηλεφώνημα, το κινητό συνεργείο μας έρχεται στον χώρο σας ώστε να σας προτείνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την σωστή τοποθέτηση της υδρορροής που είναι η καταλληλότερη επιλογή για τον χώρο σας εξυπηρετώντας από οπου μας ζητηθεί στον Τύρναβο, στην Λάρισα, στην Ελασσόνα, στα Φάρσαλα, στην Καρδίτσα, Τρίκαλα, Παλαμά,Σοφάδες, Σκιάθο, Σκόπελο ολη την Θεσσαλία στην Λευκάδα αλλά  και πανελλαδικά μόνο για σοβαρές προτάσεις Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε αξιόπιστες λύσεις, είμαστε πάντα δίπλα σας.

Άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια,στον προκαθορισμένο χρόνο  τιμές προσιτές.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.