Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΧΑΝΙΑ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Αξιώσεις

1551
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5804/-1600252769.png
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΚΟΤΡΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (+)

15 ΔΙΚΩΝΥΜΟΥ, ΧΑΝΙΑ 731 34, ΧΑΝΙΑ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner4
Κατηγορίες:
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρεία Κοτρωνάκης δραστηριοποιείται στον χώρο των υδραυλικών, της θέρμανσης, της ηλιακής ενέργειας και της πυρασφάλειας εδώ και χρόνια. Με εμμονή στην συνέπεια και την υπευθυνότητα, έχουμε δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο πελατών και συνεργατών στη πόλη μας, τα Χανιά, αλλά και σε όλη τη Κρήτη.

Η μακροχρόνια εμπειρία στο αντικείμενο των υδραυλικών, έχει σαν αποτέλεσμα την επιλογή των πιο αξιόπιστων υλικών της αγοράς. Διαθέτουμε υλικά με άμεση παράδοση και πλήρη τεχνική υποστήριξη από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Σκοπός της εταιρείας Κοτρωνάκης, είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων, η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και μετά την πώληση... η υψηλή απόδοση των προϊόντων!

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.