Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΑΦΟΙ ΜΟΥΛΑ ΟΕ Αξιώσεις

680
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/13366-1623872410.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΜΟΥΛΑΣ ΣΑΒΒΑΣ (+)

ΤΕΡΜΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ 601 00, ΠΙΕΡΙΑ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρεία Προκατερίνης - Αφοι Μουλά Ο.Ε. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων τσιμέντου από το 1963.
Οι πιστοποιημένες με Ευρωπαικά πρότυπα πρώτες ύλες μας και η εμπειρία 50 χρόνων διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.
 Το 1963 ιδρύθηκε στην Κατερίνη Πιερίας η εταιρεία «Κυριακή  Μουλά και ΣΙΑ» από τον Πασχάλη Μουλά , ως μια οικογενειακή προσπάθεια, με στόχο να αποτελέσει μια ανταγωνιστική λύση στην παραγωγή και εμπορεία προϊόντων τσιμέντου. Το 1990 η επιχείρηση μετεγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο μέρος 13.000 τ.μ. και μετονομάστηκε σε Αφοι Μουλά Ο.Ε με διακριτικό τίτλο ΠΡΟΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Σήμερα, με εμπειρία πλέον των 50 ετών, η δεύτερη γενιά της οικογενείας συνεχίζει τη λειτουργία της πατρικής επιχείρησης με το ίδιο μεράκι και την ίδια, πάντοτε, στόχευση: Την ποιοτική παραγωγή τσιμεντοπροϊόντων, βάσει των ευρωπαϊκών standarts και των απαιτήσεων των πελατών μας!

 Σε ιδιόκτητο οικόπεδο εμβαδού 13000 τ.μ. λειτουργεί η αλυσίδα παραγωγής με συνεχή προσαρμογή στις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου. Το εργατικό προσωπικό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχείρησης που ενημερώνεται συνεχώς για τα νέα δεδομένα ασφάλειας, σύγχρονης παραγωγής και προδιαγραφών των προϊόντων.

Η άριστη ποιότητα των υλικών, η άψογη και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών καταμαρτυρούνται από τις εκατοντάδες πολυετής συνεργασίες με εργολάβους  αλλά και από τους καθημερινούς νέους πελάτες μας, ιδιώτες και επαγγελματίες. Η εταιρεία «Αφοι Μουλά Ο.Ε.» αντιμετωπίζει με την ίδια φροντίδα και τον πρέποντα επαγγελματισμό από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη παραγγελία.

Σε πείσμα των καιρών, συνεχίζουμε να δίνουμε το παρόν, πασχίζοντας για την καλύτερη ποιότητα με τις καλύτερες τιμές.
Τσιμεντοπάσσαλοι  Αντιχαλαζίκης Προστασίας
Προκατασκευές Φρεατίων - Τσιμεντόλιθοι
Κράσπεδα πεζοδρομίου-Τσιμεντοσωλήνες

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.