Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ METAL GLASS ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΜΑΡΚΕΛΟΣ ΜΙΛΗΣ Αξιώσεις

2198
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/METALGLASS-1612659191.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner4
Κατηγορίες:
ΤΖΑΜΙΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία στο χώρο των κατασκευών συνδυάζοντας το γυαλί και το μέταλλο, σίδηρο και αλουμίνιο, τόσο σε απλές όσο και σύνθετες δημιουργίες.
Οι δραστηριότητες μας καλύπτουν στέγαστρα και αίθρια, κουφώματα και πόρτες αυτόματες και ασφαλείας, χωρίσματα ηχομονωτικά, προσόψεις κτιρίων και πλήθος άλλων κατασκευών.

Τα προϊόντα που παράγουμε προσφέρουν θερμομόνωση, ηχομόνωση και ασφάλεια παρέχοντας λύσεις απαιτητικών προδιαγραφών με design υψηλής αισθητικής, και εξασφαλίζουν αντοχή στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. Χρησιμοποιούμε υλικά που παράγουν οι μεγαλύτερες εταιρείες της Ευρώπης που συνοδεύονται από τις απαραίτητες πιστοποιήσεις διασφάλισης ποιότητας.

Η πολυετής πείρα του προσωπικού και των συνεργατών μας, μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργούμε ιδανικές λύσεις που ανταποκρίνονται κάθε κατασκευαστική απαίτηση και γούστο.

Με γνώμονα τις σύγχρονες συνθήκες και απαιτήσεις προσφέρουμε:
* Οικονομικές, ποιοτικές και καλαίσθητες κατασκευές
* Λύσεις που ταιριάζουν στον χώρο σας
* Συνέπεια

 

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.