Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ SLM SERVICES ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αξιώσεις

1194
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4354/SLM-1575551414.png

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρεία Stressing Lifting Moving Services, με το διακριτικό τίτλο SLM Services, συστάθηκε στα μέσα του  2012 από στελέχη του κατασκευαστικού κλάδου, με σκοπό την βέλτιστη παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την άρτια εκτέλεση ειδικών τεχνικών έργων.

Η SLM Services στελεχώνεται από μηχανικούς, ειδικευμένους εργοδηγούς και τεχνικούς, οι οποίοι διαθέτουν τις κατάλληλες επιστημονικές και τεχνικές γνώσεις, ώστε να μπορούν να σχεδιάζουν και να εκτελούν εξειδικευμένες εφαρμογές.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές και τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα μέτρα για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων και με υποδειγματική συνέπεια στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος του έργου.

 

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.