Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΤΟΠΑΤΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Αξιώσεις

1858
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3496/TOPAT-1543074502.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΤΕΝΤΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Τέντες Τοπάτσης στην Καλλιθέα

 
Η εταιρεία Τοπάτσης εδρεύει στην Καλλιθέα και δραστηριοποιείται από το 1965 στην κατασκευή και τοποθέτηση παντός τύπου τέντες και συστήματα σκίασης. Η μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο είναι η εγγύηση για την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και των προϊόντων μας καθώς για όλες τις κατασκευές και τις εγκαταστάσεις η εταιρεία μας παρέχει γραπτή εγγύηση.

Κύριος στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας και η άμεση εξυπηρέτησή σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία που αφορά τις τέντες ή τα συστήματα σκίασης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένο προσωπικό που έρχεται στο χώρο σας και σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση στις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς. Παράλληλα, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι σήμερα η εταιρεία Τοπάτσης κάνει και ευκολίες πληρωμής, ενώ δίνεται και η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε λογαριασμό τραπεζών.

Επιλέξτε από μία μεγάλη ποικιλία τεντόπανων και αφήστε σε εμάς τα υπόλοιπα. Η επιχείρησή μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο και προσφέρει τέντες που θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας
 για κάθε απορία σας ή για να προγραμματίσουμε κάποιο ραντεβού στο χώρο σας ή στο κατάστημά μας στην Καλλιθέα.
 

Συστήματα σκίασης (Πέργκολες, στόρια, περσίδες κ.α.)

 
Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει κάθε είδους κατασκευή και τοποθέτηση τεντών και συστημάτων σκίασης για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και επιλογές που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη και απαίτηση.

Όλα τα προϊόντα μας γίνονται κατόπιν παραγγελίας και μπορούν να τροποποιηθούν ώστε να ταιριάζουν σε διαστάσεις και design με αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Η εταιρεία Τοπάτσης σας παρέχει, συστήματα σκίασης με γραπτή εγγύηση από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.

Σε εμάς θα βρείτε αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για τα παρακάτω:
 
 
Τέντες (ηλεκτρικές, κλασικές, με σπαστούς βραχίονες, 
πτυσσόμενες, αυτόματες, τέντες κασέτα)
 
  
Καποτίνες πομπέ
 
Τεντόπανα όλων των εταιρειών
  
Μεταλλικές κατασκευές
 
Ρόλερ - Ρολοκουρτίνες
 
Σκέπαστρα - Σκίαστρα - Στέγαστρα
 
Περσίδες
 
Ομπρέλες επαγγελματικές
 
Στόρια
 
Ηλεκτρικά μοτέρ
 
Περγοτέντες
  
Αυτοματισμοί τεντών
 
Πέργκολες

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.