Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ IKARIA HOLIDAYS ΙΚΑΡΙΑ ΣΑΜΟΣ ΜΕΛΗΣ Δ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Αξιώσεις

1096
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5574/11875-1596539152.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Καλως ηλθατε στον δικτυακό τόπο για την Ικαρία.

Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο επισκέπτης για να περάσει ευχάριστα και απρόσκοπτα τις διακοπές του.Σκοπός μας είναι από σπίτι σας να έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε το νησί , πώς να έρθετε, πού μπορείτε να πάτε και πώς, και να πάρετε φιλικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες στον επισκέπτη και που μόνο κάποιος που ξέρει καλά τον τόπο μπορεί να σας δώσει.

Θέλουμε να πρωτοπορήσουμε και να ξεφύγουμε από τα στενά όρια της τουριστικής επιχείρησης , να γίνουμε οι φιλικοί σας οδηγοί αλλά και η «παρέα σας», ώστε όχι απλά να περάσετε τις διακοπές σας στο νησί μας αλλά να τις ΖΗΣΕΤΕ και να γίνει το νησί μας και νησί σας.

Τηλέφωνο 2:
2275071480

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.