Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΓΚΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Αξιώσεις

912
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/GIKAS-1602149416.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΓΚΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (+)

39 ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΡΑΚΑ, ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ 104 45, ΑΤΤΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΤΕΝΤΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρία μας με την πολυετή πείρα και την τεχνογνωσία στα συστήματα σκίασης σας παρέχει εξαιρετικές λύσεις για τον χώρο σας. Είμαστε δίπλα σας για να σας προτείνουμε μοναδικές ιδέες που θα καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις σας. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε σύγχρονους αυτοματισμούς και μοντέρνους σχεδιασμούς των πιο γνωστών Ευρωπαικών Οίκων. Ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στον κλάδο της σκίασης πρωτοπορούμε και πρωτοτυπούμε χρησιμοποιώντας υλικά άριστης ποιότητας. Πιστοί στην εξυπηρέτηση του πελάτη δημιουργούμε με ασφάλεια σύγχρονες κατασκευές για το σπίτι, την επιχείρηση ή το εξοχικό σας.

Αναλαμβάνουμε: πέργκολες αλουμινίου ανοιγοκλεινόμενες, περσίδες, αυτοματισμούς, ειδικές κατασκευές, διάφανες τέντες, πανιά, τέντες παντός τύπου, είδη εξοχής και κήπου, ψηφιακές εκτυπώσεις σε τέντες, στόρια, ρολλοκουρτίνες, επισκευές όλο το χρόνο. Είμαστε εξειδικευμένοι συνεργάτες της Somfy (Somfy expert).

Σε συνεννόηση με τον πελάτη είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε προσεκτικά τις επιθυμίες του αλλά ταυτόχρονα να δώσουμε ιδέες και λύσεις για την κατασκευή που θέλει να φτιάξει.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά.

Τηλέφωνο 2:
2102847671

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.