Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΡΟΛΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΤΑΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αξιώσεις

1062
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/DALLAS-1602165114.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΝΤΑΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (+)

ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 36, ΑΓΡΙΝΙΟ 301 00, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner1
Κατηγορίες:
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρεία ΝΤΑΛΛΑΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της γκαραζόπορτας, στα ρολά ασφαλείας, στις θωρακισμένες πόρτες και στις πόρτες ασφαλείας και στους μηχανισμούς από το 1995.

Με δεκαεπτά χρόνια στο χώρο εφαρμογών σε μεταλλικές κατασκευές και συστήματα υψηλής τεχνολογίας, εξασφαλίζουμε στα προϊόντα μας υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα, αντοχή στο χρόνο και επιτυχημένη πορεία στην αγορά.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας και η υψηλή αισθητική τους μας κάνει να προσβλέπουμε σε μια αρμονική συνεργασία με τους πελάτες μας με γνώμονα το αμοιβαίο όφελος.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.