Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ FIRST FRUITS ΤΥΜΠΑΚΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ FIRST FRUITS ΤΥΜΠΑΚΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αξιώσεις

1247
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4371/KYRIAKAKIS-1575644752.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η First Fruits Κυριακακης Δημ και Σια O.E. ιδρύθηκε το 2006 στο Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης και δραστηριοποιείται με επιτυχία στην συσκευασία, τυποποίηση και εμπορία νωπών κηπευτικών προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σκοπός της Εταιρείας μας είναι η εμπορία – τυποποίηση και η διάθεση ποιοτικών προϊόντων και η πλήρως ικανοποίηση των  συνεργατών μας.

Η τυποποίηση γίνεται με  καταλληλα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για να εξυπηρετούν τις απαιτήσεις των πελατών μας. Οι άνθρωποι μας φροντίζουν έτσι ώστε κάθε συνεργάτης μας να παραλαμβάνει την παραγγελία του σε άριστη κατάσταση.

Η First Fruits  Κυριακακης Δημ και Σια Ο.Ε. έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά ISO 22000 και 9001.

 

  • Στόχος της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας με σεβασμό και υπευθυνότητα
  • Υποχρέωσή μας είναι να κατανοούμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τόσο των συνεργατών μας όσο και των πελατών μας.
  • Δέσμευση της εταιρείας είναι να προσφέρει στους πελάτες της ασφαλεια και ποιότητα στα προϊόντα που διοχετεύει στην αγορά με αξιοπιστία και υπευθυνότητα

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.