Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΜΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Αξιώσεις

835
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/________-1603352585.png
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (+)

12 ΜΑΝΟΥ ΜΗΛΙΑΡΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ 712 01, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες
Η επιχείρησή μας “ΕΜΚΑ” η οποία εδρεύει στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται από το 2003 στο χώρο του καθαρισμού ιδιωτικών και δημόσιων κτιρίων προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, η επιχείρησή μας, είναι σε θέση να σας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που σχετίζονται με καθαρισμούς κτιρίων. Τα συνέργεια μας διακρίνονται για την οργάνωση και την τεχνογνωσία τους και μπορούν να σας εγγυηθούν ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουν.
 
Με απόλυτη συνέπεια, αποτελεσματικότητα και σεβασμό προς τον πελάτη μπορούμε να αναλάβουμε εργασίες καθαρισμούς σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εμπορικά καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες, τράπεζες, σχολεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, πλοία, κ.α.
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, τον σύγχρονο εξοπλισμό μας και τα οικολογικά απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον. 
 
Έχοντας ως στόχο την πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε, να εξοπλιζόμαστε με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, να επενδύουμε στην εκπαίδευση του προσωπικού μας και να  χρησιμοποιούμε οικολογικά καθαριστικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. 
 
Η άριστη συνεργασία μας με ένα μεγάλο αριθμό πελατών στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη, μας έχουν καθιερώσει ως μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στο χώρο του καθαρισμού. Φιλοσοφία μας είναι να προσπαθούμε διαρκώς ώστε να διατηρούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. 
 
Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη. 
Επωφεληθείτε από τις οικονομικές τιμές μας και απολαύστε πεντακάθαρους χώρους ακούραστα.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.