Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΟΥΒΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ Αξιώσεις

2196
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2794/le815ef0cce00d322a8f92ab75c255274-1516711481.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΝΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ (+)

7ο χλμ. Ε.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ, ΓΟΥΒΙΑ 491 00, ΚΕΡΚΥΡΑ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner2
Κατηγορίες:
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

 

Συνεργείο αυτοκινήτων Κέρκυρα, ηλεκτρολογείο, service αυτοκινήτων Κέρκυρα, ανταλλακτικά, εξαρτήματα, αξεσουάρ αυτοκινήτου Κέρκυρα.


Στη Γουβιά Κερκύρας, έχει την έδρα της μια ολοκληρωμένη, άρτια οργανωμένη και πλήρως εξοπλισμένη επιχείρηση επισκευής και συντήρησης για αυτοκίνητα παντός τύπου, μάρκας και κυβισμού. Ο υπεύθυνος της επιχείρησης, κύριος Νάκας Κωνσταντίνος, με πολυετή εργασιακή εμπειρία, προσφέρει με συνέπεια και επαγγελματισμό, άριστες υπηρεσίες, που ικανοποιούν κάθε πελατειακή ανάγκη.

Το γενικό συνεργείο ‘SERVICE NAKAS’ με τη χρήση υπερσύγχρονου μηχανολογικού
εξοπλισμού, αναλαμβάνει το service, την επισκευή και την αντικατάσταση όλων των ηλεκτρολογικών και μηχανικών μερών των αυτοκινήτων, παρέχοντας άμεσα, ποιοτικά αποτελέσματα και ολοκληρωμένες λύσεις. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τις ηλεκτρολογικές εργασίες πραγματοποιείται συντήρηση ή αλλαγή της μίζας, του δυναμό, του air condition, της μπαταρίας, των ηλεκτρικών παραθύρων και κλειδαριών, πλήρωση φρέον κ.α. ενώ όσον αφορά τα μηχανολογικά μέρη, οι εργασίες που πραγματοποιούνται ξεκινούν από τον απλό διαγνωστικό έλεγχο του αυτοκινήτου και την έκδοση κάρτας καυσαερίων, έως την αντικατάσταση της μηχανής.

Στον χώρο θα βρείτε τεράστια γκάμα επώνυμων ανταλλακτικών, τόσο μεταχειρισμένων όσο και καινούργιων που διασφαλίζουν την σωστή οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια την ασφάλεια του οδηγού. Η ‘SERVICE NAKAS’ δραστηριοποιείται δυναμικά, στην πώληση και αντικατάσταση ανταλλακτικών όλων των γνωστών αυτοκινητοβιομηχανιών, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις ανάγκες τόσο του οχήματος, όσο και του κατόχου του, προτείνοντας την σωστή επιλογή για τέλεια εφαρμογή. Τηρούνται σχολαστικά όλες οι απαιτητικές προδιαγραφές ασφαλείας, εξασφαλίζοντας την λειτουργική αξιοπιστία του αυτοκινήτου και την άμεση και πληρέστερη ικανοποίηση των πελατών.

 

 

 ΝΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.