Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΝΟΥΝΟΣ Α. & Σ. ΟΕ Αξιώσεις

1490
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6357/______________140_-1611738530.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΜΕΝΟΥΝΟΣ Α. ΚΑΙ Σ. ΟΕ (+)

10 ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 121 31, ΑΤΤΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner3
Κατηγορίες:
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρεία Α. & Σ. Μενούνος στο Περιστέρι, παρέχει σε εσάς ρολά ασφαλείας και γκαραζόπορτες άριστης ποιότητας, τα οποία κατασκευάζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για εγγυημένο αποτέλεσμα. Παρέχει εξαίρετα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε απαίτηση και αρχιτεκτονική εφαρμογή. Το άριστο τελικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, αφού τα μηχανήματα που διαθέτει είναι τελευταίας τεχνολογίας και εξασφαλίζουν την ποιότητα της κατασκευής, τη λειτουργικότητα και την ελαχιστοποίηση των θορύβων.

Παράλληλα, το έμπειρο προσωπικό εγγυάται ότι τα ρολά ασφαλείας, οι γκαραζόπορτες και τα υπόλοιπα προϊόντα που θα επιλέξετε για εγκατάσταση στο χώρο σας θα έχουν τέλεια λειτουργία, πριν και μετά την εγκατάσταση. Τα προϊόντα της εταιρείας Α. & Σ. Μενούνος παρέχουν ασφάλεια, άνεση, αισθητική αρμονία και έχουν μέγιστη αντοχή και το συνεργείο μας είναι πάντα σε θέση να αναλάβουν τις επισκευές ρολών ή γκαραζόπορτας που χρειάζεστε άμεσα και με οικονομικό κόστος!

Οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες μένουν έξω από το χώρο σας ακόμα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος που οι μηχανισμοί σταματούν να λειτουργούν, καθιστώντας έτσι την αποτελεσματικότητά της ακόμα μεγαλύτερη. Η αντοχή που παρουσιάζουν τα προϊόντα είναι η μέγιστη καθώς αποτρέπουν και την εμφάνιση φθοράς λόγω σκουριάς.

Τέλος, οι αυτόματες γκαραζόπορτες ή ακόμα και τα μοτέρ ρολών που διαθέτει η Α. & Σ. Μενούνος σας δίνει την πολυτέλεια να ανοιγοκλείνετε την πόρτα με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρήστε και να βγαίνετε από το αυτοκίνητό σας κάθε φορά που θέλετε να εισέλθετε ή να εξέλθετε από το χώρο σας.

Όλα τα παραπάνω μαζί με την αισθητική που χαρίζουν οι γκαραζόπορτες συνθέτουν μια αρμονία και τέλεια λειτουργία για το γκαράζ σας.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.