Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ LET'S WASH ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΧΟΪΕΡ ΠΕΤΡΟΣ-ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Αξιώσεις

1250
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/13366-1627554519.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΧΟΙΕΡ ΠΕΤΡΟΣ (+)

7 ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ 716 01, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Μέσα από τις σελίδες μας θα μάθετε πόσο εύκολα λειτουργεί το μοναδικό σύστημα Let’s Wash, τα οφέλη και τα πλεονεκτήματά του, θα δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video, καθώς και ενημερωτικά στοιχεία για τον τρόπο που θα αλλάξει όλα όσα γνωρίζετε για το πλύσιμο των οχημάτων. Κάθε μέρα, ακόμα και τις Κυριακές και τις αργίες, όλο το 24ωρο, έχετε πλέον στη διάθεσή σας ένα self service πλυντήριο οχημάτων, όπου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, μπορείτε να πλύνετε το όχημά σας, το σκάφος σας, ακόμα και τα χαλιά σας! Μέσα από τη φιλοσοφία του Let’s Wash, σας δίνουμε λύσεις αξιόπιστες, οικονομικές και λειτουργικές, αλλά και φιλικές προς το περιβάλλον.

Θα θέλαμε επίσης να γνωρίζετε, ότι δεν είμαστε μια πολυεθνική, απρόσωπη και χαοτική εταιρεία. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που ψάχναμε να βρούμε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι αγαπάμε το όχημά μας και επιθυμούμε να το έχουμε πάντα καθαρό και περιποιημένο. Που δεν μας άρεσε η αναμονή και η ταλαιπωρία, που δεν ρισκάρουμε, θέλουμε να έχουμε εμείς τον έλεγχο και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο, από το τέλειο αποτέλεσμα!

Δοκιμάστε το, δείτε τα αποτελέσματά του και μην διστάσετε να μας στείλετε κάθε σχόλιο ή παρατήρηση που θα σκεφτείτε!

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.