Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΝΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΡΓΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αξιώσεις

190
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/9156/ARGYROS_1684850684.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΑΡΓΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (+)

ΑΡΝΑΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 630 74, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η επιχείρηση ΑΡΓΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡΝΑΙΑ Χαλκιδικής δραστηριοποιείται στο χώρο των περιφράξεων και χωματουργικών εργασιών, με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί στη βόρεια Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κιλκίς, Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Έβρο, Αλεξανδρούπολη.

Στόχος μας η ποιότητα εργασίας, λύσεις οικονομικές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Οι υπηρεσίες μας είναι:

Περιφράξεις, συρματοπλέγματα παντός τύπου (οικοπέδων, αγροτεμαχίων, επαγγελματικών χώρων, γηπέδων, μπάσκετ, τένις, ποδοσφαίρου 5x5), με αγκαθωρό σύρμα, πασσάλους περιμετρικά προστατευτικά κάγκελα, χωματουργικά, χωματουργικές εργασίες, εκβραχισμοί, ισοπεδώσεις, εκσκαφές, μεταφορά μπαζών, κηπευτικά χώματα, διανοίξεις, αποχετευτικά δίκτυα, διαμόρφωση χώρων.

Αναλαμβάνουμε και ιδιωτικά και δημόσια έργα, ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Τηλέφωνο 2:
-

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.