Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑ ΔΟΥΚΑΣ Σ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΕ Αξιώσεις

909
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/____________-1603355528.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΔΟΥΚΑΣ Σ. ΑΕ (+)

14ο χλμ. ΔΡΑΜΑΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ, ΔΟΞΑΤΟ 663 00, ΔΡΑΜΑ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρία Σ ΔΟΥΚΑΣ ΑΕ δραστηριοποιείται στο τομέα της συρματουργίας, την κατασκευή περιφράξεων, την πώληση υλικών περίφραξης και την κατασκευή μεταλλικών κατασκευών όλων των τύπων. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες βιοτεχνίες συρματοπλεγμάτων και με τα εξειδικευμένα συνεργεία της αναλαμβάνει έργα όπως περιφράξεις εθνικών οδών, φωτοβολταικών πάρκων, γηπέδων, στρατοπέδων, οικοπέδων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Διαθέτει σύγχρονες μηχανές πλέξης πλεκτού και αγκαθωτού συρματοπλέγματος, μηχανές κατασκευής αμπελουργικών σωλήνων, μηχανές κοπής σωλήνων και γωνιών , παντογράφο για ειδικές μεταλλικές κατασκευές και στράντζα.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.