Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΟΡΔΟΥ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥΛΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ Αξιώσεις

1324
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5012/-1589274625.jpg

ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ, ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ 400 09, ΛΑΡΙΣΑ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΕΜΠΟΡΙΟ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Οικογενειακή Παράδοση στον τομέα της παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης χλωρού & ξερού σκόρδου για περισσότερο απο 50 χρόνια.Η έδρα μας βρίσκεται στον Πλατύκαμπο Λάρισας μια απο τις μεγαλύτερες περιοχές παραγωγής σκόρδου στην Ελλάδα.

Κύριο μέλημα μας είναι η εξασφάλιση της καλύτερης ποιότητας των προϊόντων μας, τα οποία διοχετεύουμε στην ελληνική αγορά και μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Έχουμε την δυνατότητα να συσκευάσουμε σκόρδα και να παραδώσουμε στο κατάστημα σας κατόπιν συνεννόησης. Δείγματα αποστέλλονται στον χώρο σας.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.