Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ ΠΕΔΙΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΒΕΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Αξιώσεις

1319
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4458/HLIOTROPIO-1576681548.png

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες
Το Πρότυπο Νηπιακό Κέντρο  «ηλιοτρόπιο» ιδρύθηκε το 2004 στα Ιωάννινα, με πρωταρχικό σκοπό τη συμβολή στην ομαλή και ολοκληρωμένη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών. Σ’ ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον, λειτουργούν τμήματα Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου για παιδιά από 2 έως 6 ετών.
 
Με πολυετή εμπειρία και προσωπικό με άριστη επιστημονική ειδίκευση, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις σύνθετες ανάγκες των παιδιών στις τρυφερές αυτές ηλικίες. Στο «ηλιοτρόπιο» εφαρμόζουμε σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους αποσκοπώντας στην όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία των παιδιών για τη μετέπειτα σχολική τους σταδιοδρομία αλλά και τη ζωή τους γενικότερα. Σ’ ένα περιβάλλον πλούσιο σε ερεθίσματα, τα παιδιά ενθαρρύνονται να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι. 
 
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε, μετά την οικογένεια, την πιο ζεστή αγκαλιά και να μοιραστούμε με τα παιδιά την αγάπη μας για τη ζωή, τη δια βίου μάθηση και την προσωπική εξέλιξη.
 
Το σχολείο λειτουργεί από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 31 Ιουλίου, ενώ είμαστε κλειστά μόνο τις επίσημες αργίες του κράτους.
Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινά από τις 07:00 έως τις 16:00 και τα παιδιά μεταφέρονται ιδιωτικά ή με το σχολικό λεωφορείο από και προς το σπίτι τους.
 Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη παρέχεται σε όλα τα εγγεγραμμένα παιδιά.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.