Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΑΤΕΛΙΕ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΖΑΡΟΥΜΠΑ ΛΟΥΝΤΜΙΛΑ

ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΑΤΕΛΙΕ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΖΑΡΟΥΜΠΑ ΛΟΥΝΤΜΙΛΑ Αξιώσεις

1069
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/ZAROUMPA-1603024597.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΖΑΡΟΥΜΠΑ ΛΟΥΝΤΜΙΛΑ (+)

5 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ 713 06, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Από το 2006 το "Atelier Zaruba" στην οδό Αναλήψεως 5 στο Ηράκλειο της Κρήτης,λειτουργεί με την φιλοσοφία "υψηλότερες απαιτήσεις συνεπάγεται καλύτερο αποτέλεσμα". Τα δυνατά σημεία του ατελιέ είναι η εξαιρετική ποιότητα των υφασμάτων, η άψογη εφαρμογή και η υψηλή ραπτική που γίνεται με την μέθοδο "moulage" (ραφή και σχεδίαση πάνω στο σώμα). Η σχεδιάστρια Αγάπη Ζαρούμπα απευθύνεται σε μοντέρνες γυναίκες που επιθυμούν να φορέσουν κάτι ιδιαίτερο και φίνο! Όπως λέει η ίδια, " Κάθε νύφη αποτελεί και μία ξεχωριστή περίπτωση". Για αυτό, είναι βασικό να γνωρίσει την προσωπικότητα της μέλλουσας νύφης και το τι ύφος επιθυμεί να έχει ο γάμος της. Στη συνέχεια σχεδιάζει, λαμβάνοντας υπόψιν το σωματότυπο αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα και την γοητεία, χωρίς όμως να ξεφεύγει από την σχεδιαστική της φιλοσοφία.
Σχεδιάζουμε νυφικά στα δικά σας μέτρα.  
Στο ατελιέ μας δημιουργούμε ρούχα μοναδικά βραδυνά φορέματα τουαλέτες για ολες τις επίσημες εμφανίσεις σας  ραμμένες από πολυτελή υφάσματα,  εντυπωσιακές λεπτομέρειες που θα σας κάνουν γοητευτικές και κομψές.
Η συλλογή μας σε υψηλής ποιότητας χειροποίητων νυφικών φορεμάτων μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις. Κλείστε ραντεβού και ελάτε στο Ατελιέ μας για να βρείτε το ιδανικό νυφικό για εσάς
Θα βρείτε ειδη γάμου βάπτισης μοναδικά πακέτα που αρμόζουν στην δική σας  χαρά, ρούχα για παράνυμφους.
Θα βρείτε ολοκληρωμένα σετ βάπτισης που περιλαμβάνουν ιδιαίτερα ρούχα σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε,όμορφα ξύλινα κουτιά,λαμπάδες από γάζα,τούλι όλα καμωμένα από περίτεχνα υλικά.
Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας για να σχεδιάσουμε για την πιο χαρούμενη διαδικασία της ζωής σας, την προετοιμασία του γάμου σας, σας αξίζουν μόνο τα καλύτερα !!!!!

Εξυπηρετούμε το Ηράκλειο τα Χανιά το Ρέθυμνο το νομό Λασιθίου και ολη την Κρήτη.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.