Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ DOMO BEST ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΟΝΤΖΙΟΛΗ ΑΛΙΚΗ Αξιώσεις

1093
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5367/-1594371694.png

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρεία ΔΟΜΟ-BEST που βρίσκεται στο Ίλιον Αττικής, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο των δομικών υλικών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας αποτελείται από άτομα ειδικευμένα στην τεχνική υποστήριξη, προώθηση αλλά και στην εφαρμογή ολοκληρωμένων συστημάτων δόμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Προτείνουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στις μονώσεις και τα συστήματα ξηράς δόμησης, με σεβασμό στις προσωπικές απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου, στοχεύοντας σε άριστα αποτελέσματα, με κύριο σκοπό μας την τελική ικανοποίηση του πελάτη.

Η ΔΟΜΟ-BEST στο Ίλιον ανταποκρίνεται στον παλμό της αγοράς, εξελίσσεται διαρκώς και αναπτύσσει αντίληψη πάνω σε θέματα διερεύνησης των πραγματικών αναγκών στον χώρο της δόμησης – μόνωσης – στήριξης καθώς και στα υλικά επισκευής και προστασίας.

Τηλέφωνο 2:
2102632721

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.