Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
  • ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Αξιώσεις

3542
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/ANTVNIOS 001-1403713062.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Έλαβα το πτυχίο της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής στην Θεσσαλονίκη το 1990.

Το 1991 πήρα το πτυχίο Αεροπορικής Ιατρικής περνώντας το αντίστοιχο σχολείο.

Υπήρξα ειδικευόμενος Νευροχειρουργός από το 1994 έως το 2000 , στο  251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και στη Πανεπιστημιακή Νευροχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός .

Υπήρξα επιμελητής της Νευροχειρουργικής κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας από το 2001 μέχρι το 2014 , Αναπληρωτής Διευθυντής στην ίδια κλινική το διάστημα 2015-2016 και από τον Απρίλιο του 2017 είμαι Διευθυντής στην Νευροχειρουργική κλινική του 251 ΓΝΑ.

Από το 2001 μέχρι σήμερα διατηρώ ιδιωτικό Ιατρείο.

Ήμουν επιστημονικός συνεργάτης στην Ευρωκλινική  μέχρι  2018. Από τον Απρίλιο το 2019 είμαι διευθυντής νευροχειρουργός στο νοσοκομείο Metropolitan  του Παλαιού Φαλήρου 

Εκπαιδεύθηκα για ένα έτος ,το 2005 στη Γερμανία στη Πανεπιστημιακή Νευροχειρουργική κλινική του Mainz υπό τον καθηγητή Axel Perneczky με αντικείμενο την « ελάχιστα παρεμβατική χειρουργική  όγκων και ανευρυσμάτων εγκεφάλου». Επίσης εκπαιδεύθηκα  για έξη μήνες , στη Νευροχειρουργική κλινική του Bad Homburg υπό τον Νευροχειρουργό Daniel Rosenthal με αντικείμενο την ελάχιστα παρεμβατική χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης όπως τις διακοιλιακές κα τις διαθωρακικές προσπελάσεις Σπονδυλικής Στήλης με χρήση ενδοσκοπίου.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.