Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αξιώσεις

1686
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3712/BAKOPOULOS-1554722722.png

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

H εταιρεία μας ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ "ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΕΩΝ" βασιζόμενη στα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν: επαγγελματισμό, συνέπεια, ταχύτητα, ποιότητα και αποτελεσματικότητα ξεκίνησε διαγράφοντας αξιόλογη και ανοδική πορεία. Επενδύουμε στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας, παράλληλα να είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις όποιες μελλοντικές τους προσδοκίες ενώ ταυτόχρονα να συνεισφέρουμε θετικά και μακροπρόθεσμα σε ένα βιώσιμο μέλλον, επενδύοντας στην Υγεία & Ασφάλεια, το Περιβάλλον, τον Άνθρωπο και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο των, Μονώσεων με μεγάλη εμπειρία, όπως θερμομόνωση, ρύσεις με αφρομπετόν, στεγανοποίηση (με ασφαλτικές μεμβράνες ή μεμβράνες P.V.C.) , ταρατσόπλακες, μόνωση υπογείων χώρων, τοιχίων, φυτεμένων δωμάτων κ.α.

Αφρομπετόν, ένα προϊόν χαμηλού βάρους που δημιουργούμε από την ανάμιξη ενυδατωμένου τσιμέντου και αφρού υψηλής αντοχής. Στη μονάδα ανάμιξης γίνεται η πρόσμιξη ποσότητας νερού και τσιμέντου (0,5-0,6 Kg νερού ανά Kg τσιμέντου ανάλογα την εφαρμογή και την θερμοκρασία περιβάλλοντος) και στη συνέχεια προσθέτουμε την κατάλληλη ποσότητα αφρού. 

Το κυψελωτό σκυρόδεμα ή αφρομπετόν παράγεται στον χώρο του εργοταξίου από την ιδιόκτητη αυτοκινούμενη μονάδα μας και το ειδικευμένο μας συνεργείο.

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί προϊόντα υψηλής ποιότητας  που αφενός μεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη και αφετέρου συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Εμπιστευτείτε μας για την αποφυγή ατελειών και επιδιορθώσεων που κοστίζουν χρήματα και χρόνο. Η καλύτερη απόδειξη της δουλειάς μας είναι τα έργα μας αλλά και η διαχρονική επιλογή της εταιρίας μας από τους ίδιους τους πελάτες μας, φανερώνοντας μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης η οποία έχει σφυρηλατηθεί με το αποτέλεσμα και την ποιότητα των εργασιών μας.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.