Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΜΒ TRANS ΟΕ ΘΗΒΑ ΚΑΡΑΤΖΙΚΗ ΖΑΦΕΙΡΙΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΜΒ TRANS ΟΕ ΘΗΒΑ ΚΑΡΑΤΖΙΚΗ ΖΑΦΕΙΡΙΑ Αξιώσεις

1488
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3581/KARATZIKIS-1547708225.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΚΑΡΑΤΖΙΚΗ ΖΑΦΕΙΡΙΑ (+)

23 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ΘΗΒΑ 322 00, ΒΟΙΩΤΙΑ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner1
Κατηγορίες:
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

 

Η K.M.B. ΤΡΑΝΣ Ο.Ε. ιδρύθηκε ως συνέχεια της προσωπικής εταιρείας του κ. Χρήστου Καρατζίκη με έναρξη των δραστηριοτήτων το 1968 και έδρα την Θήβα. Έπειτα από 34 έτη πετυχημένης πορεία στον χώρο των μεταφορών, το 2002 αναλαμβάνει τα ινία της επιχείρησης η δεύτερη γενιά, συνεχίζοντας δυναμικά και αξιόπιστα την οικογενειακή παράδοση. Η εταιρία σήμερα, είναι καταξιωμένη σε όλη την Ελλάδα, όπου και δραστηριοποιείται, χάρις τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη.

Ως μια επιτυχημένη εταιρία, πιστεύουμε ότι η μεταφορά εμπορευμάτων πρέπει να γίνεται αβίαστα, για την επίτευξη αυτού, η ομάδα μας από εξειδικευμένους μεταφορείς χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής, άρτιο εξοπλισμό καθώς και χρόνια εμπειρίας (από το 1968) Ο τέλειος συνδυασμός εμπειρογνωμοσύνης , ευελιξίας , συνέπειας και ποιοτικών υπηρεσιών μας επέτρεψε να οικοδομήσουμε ισχυρές, μακροχρόνιες σχέσεις με κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Οφείλουμε όμως να παραθέσουμε και την συμβολή των οδηγών μας όπου μέσω ενός αμοιβαίου σεβασμού, εμπιστοσύνης και επαγγελματισμού μας εκπροσωπούν επάξια καθημερινά. Είμαστε υπερήφανοι διότι προσφέρουμε στους πελάτες μας ασφαλή, οικονομική, έγκαιρη και αξιόπιστη παράδοση. Μια υπόσχεση όπου υποστηρίζεται από όλη την οικογένεια της Κ.Μ.Β. ΤΡΑΝΣ , τους εξειδικευμένους οδηγούς μας που εργάζονται 24ώρες/7ημέρες, τους πελάτες μας, τους διευθυντές μας και τέλος τους ηγέτες μας που χάρις στο όραμά τους αναπτύσσουν με επιτυχία την επιχείρηση.

Στόχος: Κτίζουμε εμπιστοσύνη με πελάτες και προμηθευτές Όραμα: Aαναγνώριση της εταιρίας μας ως κορυφαία μεταφορική, μέσω της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών

  

Υπηρεσίες

Η εταιρία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα εθνικές μεταφορές ξηρού καθώς και ψυχρού φορτίου. Ο σύγχρονος στόλος μας αποτελείται από μεγάλη γκάμα ιδιόκτητων και συνεργαζόμενων φορτηγών, συρόμενων, επικαθήμενων καθώς και φορτηγών διανομών. Αναγνωρίζουμε τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις. Χρησιμοποιούμε συστήματα τηλεματικής για την διαχείριση του στόλου μας, ώστε σε πραγματικό χρόνο να ελέγχουμε εμείς καθώς και οι πελάτες την πορεία των εμπορευμάτων αλλά και τις θερμοκρασίες τους.

 
 

K.M.B. ΤΡΑΝΣ Ο.Ε.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει υπεύθυνα εθνικές μεταφορές ξηρού καθώς και ψυχρού φορτίου.

 

Σύστημα τηλεματικής

Διαθέτουμε συστήματα τηλεματικής για την διαχείριση του στόλου μας και των εμπορευμάτων τους.

 


Βεβαίωση καταλληλότητας

Βεβαίωση καταλληλότητας οχημάτων μεταφοράς προϊόντων ζωικής προέλευσης, νωπών και κατεψυγμένων" (Γεν. Δ/νση Αγροτικής οικονομίας & κτηνιατρικής) .

Τηλέφωνο 2:
2262026642

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.