Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Αξιώσεις

2588
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/-1410273015.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες
Η μεταφορική εταιρεία Χαροκόπος Επαμεινώνδας με έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, αποτελεί μια από τις πλέον αξιόλογες λύσεις στο χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών με έδρα στο 6ο χλμ Αγρινίου – Αντιρρίου και δύο υποκαταστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.  
 
Διαθέτουμε έντεκα σύγχρονα φορτηγά για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας στο χώρο των μετακομίσεων και μεταφορών. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες, όπως η Agrino, και αναλαμβάνουμε την αποθήκευση αλλά και διανομή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Εξειδικευόμαστε στη μεταφορά γεωργικών ειδών – σπόρων με ανατρεπόμενο όχημα. 
 
Η ασφάλεια των μεταφερόμενων εμπορευμάτων και η ταχύτητα διανομής αποτελούν προτεραιότητά μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Αναλαμβάνουμε επίσης και μετακομίσεις οικοσκευών, επαγγελματικών χώρων και δημοσίων υπηρεσιών με δωρεάν αμπαλάρισμα και εγγυημένη μεταφορά. Η πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα της μετακόμισης μας καθιστά σε θέση να αναλάβουμε με υπευθυνότητα οποιαδήποτε μετακόμιση, δίνοντας λύση σε όποια ιδιαιτερότητα συναντάμε. 
 
Οι λογικές τιμές μας δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, γι’ αυτό και είμαστε πρώτοι στις επιλογές σας!
 
Δρομολόγια
 
Καθημερινά δρομολόγια & καθημερινές αναχωρήσεις από και προς:
  • Αγρίνιο - Αθήνα
  • Αγρίνιο Θεσσαλονίκη 
 

Αναλαμβάνουμε επίσης και μετακομίσεις οικοσκευών , επαγγελματικών χώρων και δημοσίων υπηρεσιών με δωρεάν αμπαλάρισμα και εγγυημένη μεταφορά. Η πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα της μετακόμισης μας καθιστά έτοιμους να αναλάβουμε με υπευθυνότητα οποιαδήποτε μετακόμιση δίνοντας λύση σε όποια ιδιαιτερότητα συναντάμε. Οι λογικές τιμές μας δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για να είμαστε πρώτοι στην επιλογή σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

  • Μετακομίσεις
  • Μετακομίσεις εταιρειών
  • Αμπαλάζ – συσκευασία οικοσκευών
  • Σύνδεση - Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών
  • Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών
  • Μετακομίσεις

Μετακομίσεις με Ανυψωτικό μηχάνημα

Ειδικές τιμές σε φοιτητές και στρατιωτικούς.

Συνεργασία με μεγάλες εταιρείες ( AGRINO , ΜΕΤΑΛΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ)

 

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.