Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 
  • Root
  • ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ ΧΕΙΛΑΣ Ι. & Γ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ ΧΕΙΛΑΣ Ι. & Γ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Αξιώσεις

3602
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/XEILA 001-1416405654.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΧΕΙΛΑΣ Ι. & Γ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (+)

37 ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 153 42, ΑΤΤΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Το 1950 ο Κώστας Χειλάς στην αποθήκη που διατηρεί στην οδό Κολοκοτρώνη με είδη οικιακού εξοπλισμού, δοκιμάζει ένα νέο για την εποχή προϊόν, τα ρωσικά ξυπνητήρια.

Ένα βράδυ γεμίζει μια από τις βιτρίνες του και την επόμενη πουλήθηκαν όλα. Αυτή είναι η αρχή για μια επιτυχημένη πορεία της οικογένειας στο χώρο της ωρολογοποιίας και του κοσμήματος.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά την επιτυχία που είχαν τα ξυπνητήρια, ο Κώστας αρχίζει να εμπορεύεται χρυσά κοσμήματα.
Η επιτυχία του στηρίχθηκε στο γνωμικό που λέει : Η κατανάλωση φέρνει το κέρδος.
Πούλαγε με ελάχιστο ποσοστό κέρδους. Σαν αποτέλεσμα του μεγάλου όγκου πωλήσεων, ζητούσε από τα εργαστήρια κατασκευής να συνεργάζονται κατ΄αποκλειστικότητα μαζί του, παραδίδοντας όλη τους την παραγωγή.
Προκαταβάλλοντας όλα τα χρήματα πετύχαινε καλύτερες τιμές, για να μπορεί και αυτός με τη σειρά του να προσφέρει καλές τιμες στους πελάτες του.

Το 1960 ανοίγει κοσμηματοπωλείο στην οδό Αιόλου που τότε είχε τα καλύτερα καταστήματα αυτού του είδους.
Η ανοδική πορεία συνεχίζεται. Καθημερινά η Χονδρική πώληση επεκτείνεται, ενώ οι πελάτες της λιανικής σχηματίζουν ουρές.

Εκείνη την εποχή τα δυο του ανίψια Ανδρέας και Παναγιώτης αρχίζουν την κατασκευή των περίφημων σμυρναϊκών βραχιολιών τα οποία με την περίτεχνη χάραξη που έχουν αποτελούν ένα εξαιρετικό δείγμα της Ελληνικής χρυσοχοΐας.

 

Το 1985 ο Ανδρέας, γιος του Κώστα μπαίνει στη δουλειά. Σε σύντομο χρονικό διάστημα αρχίζει την ενασχόληση του με τα διαμάντια.

Το 2003 ιδρύει ένα γραφείο εμπορίας διαμαντιών στην Αμβέρσα του Βελγίου. Παράλληλα ποτέ δεν άφησε το παραδοσιακό κατάστημα στην οδό Αιόλου , το οποίο αποτελεί μέχρι σήμερα πόλο έλξης πελατών από όλη την Ελλάδα.

Σήμερα η οικογένεια αριθμεί πολλά άτομα που απασχολούνται στο χώρο. Η παράδοση που έχει να παρουσιάσει, είναι η συνεχιζόμενη επιτυχημένη πορεία στην αγορά, πιστή στο πάντα επίκαιρο γνωμικό ότι “η κατανάλωση φέρνει το κέρδος”.
Το γνωμικό αυτό αποτελεί μέχρι σήμερα το concept της εταιρείας.

Συνεχίζουμε, έχοντας δίπλα μας τις καλύτερες Ελληνικές εταιρείες στο χώρο του κοσμήματος.

Η νέα μας προσπάθεια αποτελεί την υλοποίηση του οράματος μας για μια επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα, με στόχο την διάδοση του Ελληνικού κοσμήματος και την προσαρμογή στις σύγχρονες μεθόδους παρουσίας και επικοινωνίας με τους πελάτες μας στον Ελληνικό και διεθνή χώρο.

Με γνώμονα την εξωστρέφεια ξεκινάμε τον μακρύ δρόμο της υλοποίησης των οραμάτων μας πιστοί στις οικογενειακές παραδόσεις.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.