Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ ΣΙΑΜΙ ΜΙΧΑΛΗΣ Αξιώσεις

1149
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6328/______________121_-1611243544.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΣΙΑΜΙ ΜΙΧΑΛΗΣ (+)

58 ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΑΧΑΡΝΑΙ 136 78, ΑΤΤΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner3
Κατηγορίες:
ΚΑΡΒΟΥΝΑ-ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Στην επιχείρησή μας “ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ” η οποία βρίσκεται στις Αχαρνές Αττικής, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από καυσόξυλα εξαιρετικής ποιότητας, κάρβουνα, πέλλετ, μπρικέτες και πολλά ακόμα στερεά καύσιμα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.                                            
Τα καυσόξυλα που σας προσφέρουμε είναι κομμένα και ξερά. Έτσι, αποτελούν ιδανική λύση για σόμπες, τζάκια και ξυλολέβητες. Διαθέτουμε καυσόξυλα οξιάς, δρυς, ελιάς, κουμαριάς, πουρνάρι και πεύκο.

Σας προσφέρουμε την εμπειρία μας για να βρείτε τα καταλληλότερα διακοσμητικά κήπου, με τον ιδανικότερο τρόπο, προσαρμόζοντας και παντρεύοντας αρμονικά το στυλ του χώρου σας με τα διακοσμητικά μας.

Διαθέτουμε πολύ μεγάλη και πλούσια συλλογή από διακοσμητικά κήπου αρίστης ποιότητας χειροποίητα. Έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε στα είδη μας για τους κήπους σας τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με την εμπειρία μας και μέσα από μια μεγάλη γκάμα από εκκλησάκια, βρύσες, μπάρμπεκιου, πηγάδια, στέρνες, γλάστρες, είδη υγιεινής και πλακάκια, σας παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.