Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΠΛΑ
  • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΠΑΝΙΟΥ GRUPPO CUCINE ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗ ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΠΑΝΙΟΥ GRUPPO CUCINE ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗ ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Αξιώσεις

946
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5655/-1598345433.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΕΠΙΠΛΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Ο όμιλος Gruppo Xrysos διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της επιπλοποιίας και του ξύλου. Στο κατάστημα μας Design & Construction μπορείτε να βρείτε έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, πόρτες, πατώματα, αλλά και ιδιαίτερες κατασκευές από ξύλο σε πολύ καλές τιμές. Ενώ στο 2ο κατάστημα μας Gruppo Cassa μπορείτε να βρείτε πόμολα, κουρτινόξυλα, είδη κήπου, σιδηρικά, εργαλεία, ξυλεία κήπου, είδη σπιτιού, είδη σκίασης, είδη κιγκαλερίας, αγροτικά εργαλεία, οικοδομικό ρουχισμό, υδραυλικό εξοπλισμό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και πολλές ακόμα επιλογές για το σπίτι σας.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.