Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ ΜΟΚΕΤΩΝ ΟΡΦΕΑΣ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΜΙΧΑΗΛ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Αξιώσεις

844
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/____________-1608112246.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΜΙΧΑΗΛ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (+)

26 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 187 57, ΑΤΤΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Τα καθαριστήρια «ΟΡΦΕΑΣ» αποτελούν μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του καθαρισμού χαλιών από το 1980. Επιθυμία μας είναι η ικανοποίηση κάθε ανάγκης των πελατών μας.

Ο καθαρισμός των χαλιών – μοκετών πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας, με τη χρήση ειδικών βιολογικών και μη αλλεργιογόνων προϊόντων, ανάλογα με τον τύπο και την ποιότητά τους.

Φυλάσσονται σε κατάλληλα διαμορφωμένα ράφια στο χώρο μας, ασφαλή και προστατευμένα με σκοπό την αποφυγή φθοράς.

Η επιχείρηση «ΟΡΦΕΑΣ» αναλαμβάνει καθαρισμούς εκκλησιαστικών χώρων, Ιερών Ναών, σχολικών εγκαταστάσεων κ.α.

Λειτουργεί τμήμα φασόν, το οποίο εξυπηρετεί καθαριστήρια ρούχων, καταστήματα εμπορίας χαλιών, καθώς και άλλες επιχειρήσεις.

Αναλαμβάνουμε την επισκευή και την επιδιόρθωση χαλιών & μοκετών. Γίνεται αλλαγή – επισκευή στα κρόσσια, επισκευή στο ρέλι, αντικατάσταση λάτεξ κ.α., σε συνεργασία με τ

Όλες οι διαδικασίες οργάνωσης και επεξεργασίας των χαλιών εφαρμόζονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, με τη χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και με την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού, με πολυετή πείρα στο χώρο.

Καθαρίζονται κουβέρτες & παπλώματα όλων των τύπων και κάθε είδους κλινοσκεπάσματα., ξεχωριστά, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσωπική υγιεινή των πελατών μας.

Παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε δωρεάν τα χαλιά σας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, σε ημέρες και ώρες που σας εξυπηρετούν.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.