Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ LASER BOTTOX ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ MEDI WELL ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΑΛΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ Αξιώσεις

3344
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1247/121212 001-1435305790.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΜΠΑΛΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (+)

46Β ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ 166 74, ΑΤΤΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

 

Εγγραφείτε μέλος της οικογένειας της MEDI WELL και απολαύστε ειδικά προνόμια

Η εκπτωτική κάρτα μέλους Medi Card

Η εκπτωτική κάρτα μέλους MEDI CARD παρέχεται μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίας στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Αισθητικής Επιστήμης MEDI WELL.
Ο κάτοχος της απολαμβάνει ειδικά προνόμια στις θεραπείες με ποσοστά έκπτωσης.
Πιο συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση έξι θεραπευτικών συνεδριών και την επίδειξη της κάρτας Medi Card, o κάτοχος της δικαιούται να επιλέξει:
– Έκπτωση 10% σε μία θεραπεία που ο ίδιος επιθυμεί.
– Έκπτωση 30% σε μία θεραπεία που του προτείνουμε εμείς.

Με το τέλος κάθε συνεδρίας, συμπληρώνουμε στη MEDI CARD την εφαρμογή της θεραπείας και την ημερομηνία. Παράλληλα καταγράφουμε ηλεκτρονικά στο προσωπικό ιστορικό του πελάτη τις πληροφορίες αυτές ώστε να εξασφαλισθεί η ασφάλεια των δεδομένων αυτών σε περίπτωση που ο κάτοχος απολέσει την κάρτα του.

Οι προσφορές ισχύουν μόνο όταν ολοκληρωθούν έξι θεραπείες που αναγράφονται στην MEDI CARD. Εφόσον ο κάτοχος εφαρμόζει σε κάθε ραντεβού περισσότερες από μία θεραπείες τότε θα αποκτήσει σε μικρότερο χρονικό διάστημα την προσφορά.

Η αποδοτική ανταμοιβή της σύστασης Come Together

Στη MEDI WELL νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή όταν μας συστήνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και παράλληλα μεγάλη ικανοποίηση για την ηθική αναγνώριση του έργου μας. Στο πλαίσιο αυτό επινοήσαμε το Come Together την αποδοτική ανταμοιβή σύστασης.

Στηρίζεται στη φιλοσοφία της ανθρώπινης επικοινωνίας, όπου ακόμα και όταν μας συστήνετε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο που δεν είναι μέλος της MEDI WELL κερδίζετε έκπτωση 10% στις θεραπείες που έχει επιλέξει.

Η ξεχωριστή δωροκάρτα περιποίησης της επιδερμίδας Gift Card

Η δωροκάρτα GIFT CARD κάνει τις γιορτές των αγαπημένων σας προσώπων ανεπανάληπτες. Η φροντίδα της υγείας της επιδερμίδας αποτελεί για την γυναίκα αλλά και τον άνδρα, την πεμπτουσία της ανανέωσης και της ομορφιάς, στοιχεία που αναδεικνύουν την GIFT CARD ως το ιδανικότερο δώρο περιποίησης.
Εκχωρείστε το επιθυμητό χρηματικό ποσό στην GIFT CARD ανάλογα με την επιλογή της θεραπείας του κατόχου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την απόκτηση της Gift Card για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις θεραπείες που προσφέρουμε στον κάτοχό της.

 

Τηλέφωνο 2:
2108983960

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.