Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΑΤΤΙΚΗ ΠΟΤΗΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Αξιώσεις

660
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6794/POTIRAKIS-1618394906.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΠΟΤΗΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (+)

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 190 14, ΑΤΤΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Ο διπλωματούχος ηλεκτρολόγος ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΤΗΡΑΚΗΣ με έδρα το Καπανδρίτι αναλαμβάνει κάθε είδους ηλεκτρική εγκατάσταση σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, καταστήματα, εμπορικά κέντρα και γενικότερα σε οποιοδήποτε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Ασχολείται επίσης με διάφορες ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου, όπως για παράδειγμα ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις, συντήρηση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών πινάκων, εγκατάσταση ή αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών κλπ.

Έχετε κάποια βλάβη στα ηλεκτρολογικά του σπιτιού ή του γραφείου σας; Αφήστε σε μας να ασχοληθούμε με τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση του προβλήματος. Θέλετε να μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος εξοικονομώντας σημαντικά ποσά από τον λογαριασμό σας; Εμείς θα μελετήσουμε και θα σας προτείνουμε λύσεις για αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων σας με σύγχρονους ελάχιστης κατανάλωσης λαμπτήρες led.

Ο κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΤΗΡΑΚΗΣ έχει εξειδικευτεί και ασχολείται επίσης με τον διακοσμητικό φωτισμό καταστημάτων, γραφείων εμπορικών κέντρων αλλά και κατοικιών, κυρίως για εορταστικές διακοσμήσεις ή και για μονιμότερες σε καταστήματα διασκέδασης όπως bar, καταστήματα εστίασης, μουσικές σκηνές κλπ. Αναλαμβάνουμε επίσης την έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών ηλεκτρολόγου για οποιαδήποτε νόμιμη χρήση.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 6937 483182 για να συζητήσουμε το πρόβλημά σας και να σας προτείνουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της ηλεκτρικής εγκατάστασης ή της βλάβης που αντιμετωπίζετε αλλά και σύμφωνα με τον οικονομικό προϋπολογισμό και τις δυνατότητές σας.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.