Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΑΓΥΝΑ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΑΕΒΕ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΑΓΥΝΑ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΑΕΒΕ Αξιώσεις

1170
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5291/-1593687117.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρεία ΚΟΣΜΙΔΗΣ ιδρύθηκε από τον κο Κοσμίδη Κοσμά το 1974 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και σκοπό τις εισαγωγές και τη διακίνηση Χημικών και Βοηθητικών Προϊόντων για Στεγμοκαθαριστήρια, Πλυντήρια, Σιδερωτήρια, εργαστήρια Γούνας και Δερμάτινων. Η γνώση των αναγκών της αγοράς την οδήγησε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην εισαγωγή και την εμπορία Καινούργιων και Μεταχειρισμένων (πλήρης ανακατασκευή) επαγγελματικών μηχανημάτων, στον κλάδο του ιματισμού, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη συντήρηση μετά από την πώληση (After Sale Service). Το 1997 άρχισε η δραστηριοποίηση της εταιρείας στον εξοπλισμό Ξενοδοχειακών, Νοσοκομειακών και Στρατιωτικών μονάδων.

Η εταιρεία μας παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα όπου συμπεριλαμβάνονται:Η μελέτη του χώρου (κατανομή μηχανημάτων κ.ά.). Η ενημέρωση - συνεργασία των τεχνικών μας με άλλα παρελκόμενα συνεργία (δικής σας επιλογής)Η μεταφορά των μηχανημάτων στον χώρο σας. Η τοποθέτηση - σύνδεσή τους με τα απαραίτητα, κατάλληλα υλικά. Όλες οι συνδέσεις γίνονται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς. Τα υλικά είναι βιομηχανικού τύπου από αναγνωρισμένους και πιστοποιημένους οίκους της Ε.Ε.Η εκμάθηση του τρόπου λειτουργίας, των μηχανημάτων, των συστημάτων πλύσης και της περιποίησης του ιματισμού. Επίσης διαθέτουμε: Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών. Μεγάλη γκάμα σε Α΄ ύλες και αναλώσιμα προϊόντα.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.