Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ MERCEDES SERVICE ΚΟΛΩΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Αξιώσεις

1051
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4712/-1581600834.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στους κόλπους της Mercedes Benz, η Κ.Ιωακείμ Ο.Ε συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο Mercedes Benz όχημά σας, με γνώμονα πάντα το δικό σας συμφέρον καθώς και την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Χρέος μας να δημιουργήσουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να ανταποκριθούμε στις προσωπικές σας απαιτήσεις.

Η πείρα,η συνέπεια και η αγάπη για τη δουλειά μας, σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες, την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση του προσωπικού μας, είναι ο λόγος που μας προτιμούν ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες Mercedes Benz οχημάτων και αυτό μας παρακινεί να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι!

Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφτείτε και να μας γνωρίσετε από κοντά! 

 

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.