Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΧΡΩΜΟΑΣΤΡΑΠΗ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΝΤΙΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Αξιώσεις

1352
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4761/-1582465856.png

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Ο κ. Κωνσταντίνος είναι ένας εργολάβος ελαιοχρωματιστής με 40 χρόνια στο χώρο των εργολαβιών σε Ελλάδα και εξωτερικό ( Ρωσία , Βουλγαρία , Ρουμανία κ.α) που μεταδίδει την πολύχρονη εμπειρία του , την φερεγγυότητα και την αποτελεσματικότητα στην νέα γένια , τον κ. Λεωνίδα Ντίνο. Το 2012 ιδρυουν μια νέα επιχείρηση εν ονόματι «ΧΡΩΜΟΑΣΤΡΑΠΗ» με έδρα της τον Βόλο. Το 2017 ιδρυεται το πρωτο υποκαταστημα στο νησι της Πάρου. Η επιχείρηση «ΧΡΩΜΟΑΣΤΡΑΠΗ» εντάσσεται στον χώρο των εργολαβιών – ελαιοχρωματισμών με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με συνεργασίες μεγάλων εταιριών ( COCA COLA 3E , ΕΥΡΗΚΑ Ελλάς , Green Cola , YARA Ελλάς κ.α ) αλλά και με πολλούς μηχανικούς έργων και ιδιώτες. Εξελίσσεται συνεχώς σε τεχνογνωσία υλικών , τεχνολογία μηχανημάτων για τις πιο απαιτητικές εργασίες με σκοπό η επιχείρηση «ΧΡΩΜΟΑΣΤΡΑΠΗ» να απαιτεί το εγγυημένο αποτέλεσμα των εργασιών. Αναλαμβάνει κάθε είδους εργασίες , ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, εποξειδικές βαφές δαπέδων- τοίχων , διαγραμμίσεις , θερμοπροσόψεις , μονώσεις ταρατσών – τοίχων , με έμπειρο προσωπικό και με μηχανήματα τεχνολογίας. Ο εξοπλισμός της εταιρείας ανανεώνεται συνεχώς , διαθέτονται πολυάριθμα μηχανήματα , airless , πιστολιά αέρος , λειαντήρες δαπέδων- μπετού , πρέσα στόκου , σκαλωσιές , τριβεία με απορρόφηση σκόνης , καλαθοφόρο όχημα , κλαρκ για ειδικές περιστάσεις και ένας μεγάλος στόλος αυτοκινούμενων οχημάτων. Η επιχείρηση «ΧΡΩΜΟΑΣΤΡΑΠΗ» εξιδεικεύεται στις εποξειδικές βαφές ( epoxy) κάθε είδους , εποξειδική βαφή δαπέδων – τοίχων , αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική βαφή , ειδικό υπόστρωμα για προβλήματα υγρασίας δαπέδων, εποξειδικές βαφές πισίνας , εποξειδικές βαφές νερού , με τα καλύτερα υλικά και εγγύηση εργασιών.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.