Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΣΚΥΛΩΝ ΠΑΝΣΙΟΝ LAZAROS KENNEL ΚΟΡΩΠΙ ATTIKH ΚΑΣΑΠΙΑΝ ΛΑΖΑΡΟΣ Αξιώσεις

2739
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/124/KASAPIAN-1532099196.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΚΑΣΑΠΙΑΝ ΕΛΕΝΗ (+)

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΙΑΣ 84, ΚΟΡΩΠΙ 194 00, ΑΤΤΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner3
Κατηγορίες:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝΕΚΤΡΟΦΕΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

 

H Πανσιόν σκύλων Lazaros kennel δημιουργήθηκε από την αγάπη μας στον πιο πιστό σύντροφο του ανθρώπου, τον σκύλο. Σε ένα καταπράσινο οικόπεδο 7,5 στρεμμάτων στο Κορωπί έχουμε κατασκευάσει, με τις πιο απαιτητικές ευρωπαϊκές προδιαγραφές, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του εκτροφείου καθώς και του ξενοδοχείου σκύλων. Την καταλληλότητα των εγκαταστάσεων μας πιστοποιούν και οι αρμόδιοι φορείς αφού ήμασταν οι πρώτοι που εξασφαλίσαμε κρατική άδεια λειτουργίας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό και ο καθημερινός κτηνιατρικός έλεγχος εγγυάται για την υγεία του κάθε σκύλου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ξενώνα Lazaros Kennel. Άλλωστε η ενασχόληση μας με την φροντίδα και την εκτροφή των σκύλων μετρά 30 έτη και χάρη σε αυτό γνωρίζουμε πώς να σας εξασφαλίσουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πάντα με αγάπη και σεβασμό στους τετράποδους συντρόφους μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να περιηγηθείτε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Πανσιόν και Εκτροφείο Σκύλων Lazaros Kennel για να αποκομίσετε μια πρώτη εντύπωση για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και στην συνέχεια να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας για να το διαπιστώσετε κι από κοντά.

 

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.