Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ EUROBRAKES ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΙΣΣΑΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΦΟΥΚΑΣ ΙΚΕ Αξιώσεις

2783
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/-1487578857.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΕΛΙΣΣΑΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΦΟΥΚΑΣ ΙΚΕ (+)

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΟΥΚΑ, ΜΑΝΔΡΑ 196 00, ΑΤΤΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner4
Κατηγορίες:
ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η Εταιρεία EUROBRAKES ιδρύθηκε το 2003 από τον κο ΕΛΙΣΣΑΙΟΠΟΥΛΟ Χ. και τον κο ΦΟΥΚΑ Κ. Οι δύο επαγγελματίες με εμπειρία στον χώρο από το 1987 ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί με το προσωπικό, που αποτελείται από αξιόλογους τεχνίτες, εξυπηρετούν με συνέπεια τους επαγγελματίες Φορτηγών παντός τύπου άνω των 3.5 τόνων καθώς και Λεωφορείων παντός τύπου.

Οι τομείς της ηλεκτρονικής διάγνωσης βλαβών, οι εγκαταστάσεις και επισκευές φρένων, αναρτήσεων, ηλεκτρόφρενων, retarder, itarder, EBS-ABS-ECAS, κοτσαδόροι, πέταλα και εγκαταστάσεις συστήματος ανύψωσης άξονα νταλίκας που εξυπηρετούμε με συνέπεια τα τελευταία χρόνια μας καταξίωσαν στον χώρο των επαγγελματιών και μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη ένταση βελτιώνοντας συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Στις εγκαταστάσεις μας, σε ένα χώρο στεγασμένο 350 τετραγωνικών μέτρων , μέσα σε ένα συνολικά 4 στρεμμάτων εξωτερικά περιφραγμένο χώρο, φροντίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, με γνώμονα την χρονική συνέπεια και την εγγυημένα υπεύθυνη εργασία μας. Η ασφάλεια των πελατών μας, ο άμεσος χρόνος εξυπηρέτησης και τα εγγυημένα ανταλλακτικά που έχουμε στην διάθεση των πελατών μας, είναι το βασικό μας μέλημα.

Η Εταιρεία EUROBRAKES - ΕΛΙΣΣΑΙΟΠΟΥΛΟΣ Χ. - ΦΟΥΚΑΣ Κ. Ι.Κ.Ε. από το 2003 παρέχει υπηρεσίες με συνέπεια στον τομέα της ηλεκτρονικής διάγνωσης βλαβών, εγκαταστάσεις και επισκευές φρένων, αναρτήσεων, ηλεκτρόφρενων, retarder, itarder, EBS-ABS-ECAS, κοτσαδόρων, πετάλων και εγκαταστάσεις συστήματος ανύψωσης άξονα νταλίκας.

Η συνεργασίες της εταιρείας μας με τις πιο γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο μας, εξασφαλίζει στους πελάτες μας όλα τα ανταλλακτικά που απαιτούνται για μια υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.