Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΠΑ ΑΛΦΑ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΠΑ ΑΛΦΑ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αξιώσεις

1266
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/KONSTANTINTOPOYLOS-1611445832.png
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (+)

35 Θ. ΓΕΩΜΕΤΡΟΥ, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 117 43, ΑΤΤΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner3
Κατηγορίες:
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρία "Συλλεκτήρες & Κάδοι μπαζών Κάπα – Άλφα Κωνσταντόπουλος" με γραφεία στον Νέο Κόσμο, Αθήνα και στο Περιστέρι ιδρύθηκε από τον Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο το 1970 και συνεχίζεται από τον Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο, πρόεδρο της εταιρίας, μέχρι και σήμερα.

Με τη πάροδο του χρόνου και ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των πελατών της, η εταιρία Κάπα – Άλφα εκσυγχρόνισε τα μηχανήματα και τα φορτηγά της προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στις χωματουργικές εργασίες και τη διαχείριση στερεών αποβλήτων.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησής μας θα δώσει τη λύση και θα σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε εργασία μας χρειαστείτε. Στο παρελθόν οι εταιρίες που ενοικίαζαν εξοπλισμό για την αποκομιδή των μπαζών και των απορριμμάτων περιορίζονταν σε συγκεκριμένες υπηρεσίες οι οποίες δεν κάλυπταν όλες τις απαιτήσεις των πελατών.
Η εταιρία Κωνσταντόπουλος με την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο ενίσχυσε τον κατάλογο των παρεχόμενων υπηρεσιών της και εξυπηρετεί άμεσα όλη την Αττική.

Έχοντας ως βασικό αντικείμενο τις ενοικιάσεις κάδων μπαζών και απορριμμάτων, παρέχει παράλληλα μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και εργασιών καλύπτοντας εξ' ολοκλήρου τον τομέα των χωματουργικών εργασιών αλλά και της ανακύκλωσης των αποβλήτων και υλικών που συλλέγονται.

Η πολυετής εμπειρία μας στην ανακύκλωση προϊόντων που προέρχονται από τα υλικά των πελατών μας φροντίζει για τη καθαριότητα της πόλης και την προστασία του περιβάλλοντος και του οικοσυστήματος.

Είμαστε συμβεβλημένοι με το σύστημα ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ καθώς και με τη μονάδα διαχείρισης ΑΚΕΔΑ ΑΕ.

Η επιχείρησή μας, με άμεση εξυπηρέτηση και συνέπεια, θα οργανώσει την δική σας εργασία χωρίς εσείς να χρειαστεί να σκεφτείτε τον όγκο των μπαζών, σε όποιο ύψος και μέγεθος βρίσκονται.

Ο άρτια εξειδικευμένος εξοπλισμός μας είναι σε θέση να πραγματοποιήσει τις εργασίες που παρέχουμε σε οποιαδήποτε περιοχή όσο πυκνοκατοικημένη και αν είναι ή σε περιπτώσεις που ο χώρος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος και δύσβατος.

Στόχος μας είναι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση για την απομάκρυνση των μπαζών από το χώρο σας άμεσα και σε πολύ προσιτές τιμές.

Η εταιρία μας διαθέτει κάδους ανακύκλωσης 7 – 5 – 4 και 3 κυβικών, μηχανήματα όλων των διαστάσεων, σφυριά, τσάπες, φορτωτές, κομπρεσέρ, μικρότερο μέγεθος 70 πόντους μήκος και 1.50 μέτρα ύψος.

Τηλέφωνο 2:
2105023141

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.