Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΣΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αξιώσεις

1140
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5798/-1600250595.jpg

ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ, ΣΕΡΡΕΣ 624 00, ΣΕΡΡΕΣ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΙΔΗΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Η επιχείρησή μας “Πασλής Ιωάννης” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες και πιό συγκεκριμένα στο κόμβο Στρυμονικού, δραστηριοποιείται από το 1993 με το εμπόριο γεωργικών εφοδίων προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από γεωργικά εφόδια που διαθέτουμε, μπορείτε να βρείτε τα ιδανικά φυτοφάρμακα, γεωργικά φάρμακα, λιπάσματα και σπόρους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε σωστά την δουλειά σας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο, δεν σταματάμε να ενημερωνόμαστε διαρκώς και να αναζητάμε προϊόντα που θα κάνουν την δουλειά σας πιο εύκολη. 

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.