Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αξιώσεις

1516
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3373/__________________-1608816196.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (+)

57 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 546 41, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες
  • Νεοπλάσματα - Όγκοι

    Εκκολπώματα - Εκκολπωματίτιδα
    Ελκώδης Κολίτιδα
    Νόσος Crohn
    Θολοπτύχωση Nissen
    Μυοτομία Heller για αχαλασία οισοφάγου
     Κακοήθεις παθήσεις Στομάχου - Οισοφάγου
    Κολεκτομή για ορθοκολικό καρκίνο

    Παθήσεις Θυρεοειδούς αδένα

     Βρογχοκήλη
    Όζοι θυρεοειδούς
     Όγκοι παραθυρεοειδών σωματίων

    Παθήσεις χοληφόρων

    Χολολιθίαση
    ​Λαπαροσκοπική Χολοκυστεκτομή
    Χοληδοχολιθίαση

    Χειρουργική Μαστού

    Ογκολογία μαστού. 
    Μαστεκτομή - Λεμφαδενεκτομή
    Βιοψία φρουρού λεμφαδένα.
    Γεννήθηκε στον Αλμυρό Βόλου το 1948. Απέκτησε την ειδικότητα της χειρουργικής το 1980 και ανακυρήχθηκε διδάκτωρ του Α.Π.Θ. το 1985. Θέμα διδακτορικής διατριβής: "H έμμεση μεσεντεριοκοιλική αναστόμωση με αυτομόσχευμα περιτοναίου και οπισθίου πετάλου της θήκης του ορθού κοιλιακού μυός - πειραματική μελέτη". Από το 1980 έως το 1985 συνέχισε να εργάζεται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ως βοηθός και το 1985 διορίστηκε Επιμελητής Α΄ του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για κάλυψη των αναγκών της ΜΕΘ της Κλινικής. Το 1989 διορίσθηκε λέκτορας χειρουργικής του Α.Π.Θ., το 1993 Επίκουρος Καθηγητής, το 2000 ορκίστηκε στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή και το 2007 Τακτικός Καθηγητής της Χειρουργικής του Α.Π.Θ. 
     

     

    Τακτικός Καθηγητής της Χειρουργικής Α.Π.Θ, Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ

    Μετεκπαιδεύθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, στο St Mark's Ηospital στη χειρουργική θεραπεία κυρίως των φλεγμονωδών νοσημάτων του παχέος εντέρου και το 1996 στη Δυτική Γερμανία στις λαπαροσκοπικές εγχειρήσεις του παχέος εντέρου και στη θεραπεία της ακράτειας και της διαπρωκτικής ενδοσκοπικής μικροχειρουργικής. Έκτοτε, συμμετείχε σε πολλά course (πάνω από 50) σε νοσηλευτικά ιδρύματα και κέντρα της Ευρώπης ή της Αμερικής, σε θέματα που άπτονται κυρίως των νοσημάτων του παχέος εντέρου και πρωκτού. Έχει δημοσιεύσει και ανακοινώσει πάνω από 270 επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά. Έχει συγγράψει 4 βιβλία με θέματα παχέος εντέρου και πρωκτού και συμμετείχε ως συγγραφέας σε άλλα 8 βιβλία. Σήμερα είναι Τακτικός Καθηγητής της Χειρουργικής του Α.Π.Θ. και Διευθυντής του Εργαστηρίου Χειρουργικής του Παχέος Εντέρου του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Είναι πρόεδρος της Εταιρείας Παχέος Εντέρου και Πρωκτού.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.