Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αξιώσεις

2184
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3724/MIXAHLIDIS-1554884505.jpg

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Από τα ακριτικά Κομνηνάδες, ένα αγροτικό χωριό του νομού Καστοριάς και το δήμο Νεστορίου, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 910 μέτρων και διασχίζεται από τα καθαρά νερά του Αλιάκμονα ποταμού, η οικογένεια Μιχαηλίδης καλλιεργεί βιολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και τα στέλνει στα τραπέζια σας. Με μεράκι, εργατικότητα και υψηλό επαγγελματικότητα η οικογένεια Μιχαηλίδης ειδικεύεται στην παραγωγή βιολογικών οσπρίων και πιο συγκεκριμένα: φακές, φασόλια (ποικιλίες ποικιλιών: φασόλια γίγαντες, φασόλια μαυρομάτικα, φασόλια πλακέ κ.α.) και ρεβύθια (ψιλά και χοντρά). Η παραγωγή συνεχίζεται και σε άλλα αγροτικά προϊόντα: τρίφυλλια, σιτηρά και προϊόντα ΖΕΑ (σιτηρά και φλούδα) .

 

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.