Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΤΡΟΠΩΝΕΣ ΣΤΕΝΗ ΔΙΡΦΥΣ ΕΥΒΟΙΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Αξιώσεις

1202
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5172/-1592205621.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (+)

ΣΤΡΟΠΩΝΕΣ, ΣΤΕΝΗ ΔΙΡΦΥΣ 346 00, ΕΥΒΟΙΑ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΑΡΧΙΚΗΑΡΤΟΠΟΙΪΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες

Στο αρτοποιείο μας “ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” το οποίο βρίσκεται στο χωριό Στρόπωνες Ευβοίας, μπορείτε να βρείτε καθημερινά φρεσκότατο ψωμί για το κολατσιό σας αλλά και για να συνοδεύσετε το γεύμα σας. 


Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, με κέφι και πολύ αγάπη, δημιουργούμε μοναδικά και γευστικά προϊόντα αρτοποιείου που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιό απαιτητικό πελάτη. 


Στο κατάστημά μας θα βρείτε καθημερινά φρέσκο ψωμί όλων των ειδών, φρέσκιες πιτες, σφολιατοειδή, κρουασάν, σάντουιτς, κουλούρια, τσουρέκια, σοκολάτες, παξιμάδια, πάστες γλυκά, τούρτες, βουτήματα και εκατοντάδες ακόμα λιχουδιές.

Επισκεφτείτε το αρτοποιείο μας στο Στρόπωνες Ευβοίας και το ευγενικό προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και με χαμόγελο.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.