Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ AUTO KRAN ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Αξιώσεις

1791
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4788/-1582808105.jpg
Πρόσωπο επικοινωνίας
ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (+)

3ο χλμ. ΛΑΡΙΣΑΣ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΛΑΡΙΣΑ 413 35, ΛΑΡΙΣΑ

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
banner2
Κατηγορίες:
ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες
Η εταιρεία "ΓΕΡΑΝΟΙ AUTO KRAN" του κυρίου Κομπογιαννόπουλου, δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2006 στοχεύοντας πάντα, στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας με τους πιο ασφαλείς και οικονομικούς τρόπους σε όλη την Θεσσαλία.
 
Με έδρα της επιχείρησης στη Λάρισα, στην οδό Δούκα 41 και υποκατάστηματα στο 3o χιλιόμετρο Περιφερειακής Λάρισας - Τρικάλων, στη Λάρισα και στο Δέλτα Λαρίσης, στα Τρίκαλα, είμαστε κοντά σας με συνέπεια και υπευθυνότητα και συνεχίζουμε χάριν της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.
 
Αναλαμβάνουμε την ανύψωση και τοποθέτηση πάσης φύσεως βαρέων αντικειμένων χρησιμοποιώντας γερανούς με ασφάλεια, συνέπεια και επαγγελματισμό. 
Τηλέφωνο 2:
6974071294

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.