Back to Top
elzh-CNenfrdeitptrues
 

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ ΦΥΤΟΚΟΣΜΟΣ ΒΑΘΥ ΙΘΑΚΗ ΠΕΤΙΚΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Αξιώσεις

1477
https://4biz.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3781/PETIKARIS-1559726319.jpg

ΒΑΘΥ, ΙΘΑΚΗ 283 00, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Τοποθεσία χάρτη

Κατηγορίες:
ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ
Λέξεις-κλειδιά:
Γενικές πληροφορίες
Το ανθοπωλείο μας “Φυτόκοσμος” το οποίο εδρεύει στην Ιθάκη και πιο συγκεκριμένα στο Βαθύ, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια, χαρίζοντας χαμόγελα ευτυχίας σε εκατοντάδες ανθρώπους προσφέροντας όμορφα λουλούδια και υπηρεσίες στολισμού υψηλής ποιότητας. 
 
Στο ανθοπωλείο μας μπορείτε να βρείτε πλούσιες συλλογές από φυτά, ανθοσυνθέσεις, πρωτότυπα καλάθια με ποτά και μεγάλη ποικιλία από είδη δώρου για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις, καθώς και είδη διακόσμησης και περιποίησης κήπου.
 
Το έμπειρο προσωπικό του ανθοπωλείου μας, ακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις είναι σε θέση να σας προτείνει τις πιο καλαίσθητες συνθέσεις και στοχεύει πάντα στον να σας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τα λουλούδια με χαρά, ενώ μπορεί να σας δώσει και συμβουλές για την φυτοκομία. 
Ακόμα, εάν επιθυμείτε μία λαμπερή δεξίωση με όμορφα λουλούδια που θα δημιουργήσουν με χρώματα και αρώματα ένα μοναδικό σκηνικό, επισκεφτείτε το ανθοπωλείο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε μαζί και έπειτα να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.
 
Όλες οι δραστηριότητες μας εστιάζουν στην υψηλή καλαισθησία και την ποιότητα, καθώς και στο σύγχρονο design, την λεπτομέρεια σε κάθε σύνθεση ή διακόσμηση χώρου, τις σωστές συνθήκες συντήρησης την συνέπεια και τα υψηλά standards.
 
Αυθημερόν παράδοση λουλουδιών σε όλη την Ιθάκη κάθε μέρα εκτός Κυριακής.
Βρισκόμαστε πάντα στην διάθεσή σας, είτε θέλετε να στείλετε κόκκινα τριαντάφυλλα στον σύντροφό σας, λουλούδια για τα γενέθλια ενός φίλου ή ένα δώρο για γρήγορη ανάρρωση, θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη εντύπωση!
 
Επισκεφτείτε το ανθοπωλείο μας στην Ιθάκη, όπου μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε επί τόπου το μπουκέτα ή την σύνθεση με άνθη και φυτά της δικής σας επιλογής.

BUSINESS REVIEWS

0 Ανασκόπηση

5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Γράψτε μια κριτική


* Σημείωση: Προκειμένου να επαληθεύσουμε τη νομιμότητα των κριτικών που δημοσιεύουμε, απαιτούμε αποδεικτικά στοιχεία για τη σύμβασή σας με αυτήν την επιχείρηση. Οποιαδήποτε απόδειξη παραστατικών αγορών που ανεβάζετε θα προορίζονται για την επαλήθευση αυτής της κριτικής και δεν θα είναι δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας

Προσθήκη αρχείων

Επιβεβαιώνω ότι οι πληροφορίες που υποβάλλονται εδώ είναι αληθείς και ακριβείς. Επιβεβαιώνω ότι δεν εργάζομαι, δεν ανταγωνίζομαι και δεν σχετίζονται με αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών.
Συνεχίζοντας, συμφωνώ με τον Όροι και προϋποθέσεις.